Închide meniul

Marius Șumudică, prima reacție după ce s-a scris că ar putea ajunge la FC U Craiova 1948. „Sunt în legătură cu ei, informația este adevărată!” Ce planuri are antrenorul

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2021, 17:03

Reclamă
Marius Șumudică, prima reacție după ce s-a scris că ar putea ajunge la FC U Craiova 1948. „Sunt în legătură cu ei, informația este adevărată! Ce planuri are antrenorul

Marius Şumudică a semnat cu Al Shabab

Hepta

Marius Șumudică a recunoscut că a purtat discuții cu familia Mititelu. „Șumi” a precizat însă că este departe de a semna vreun acord cu oltenii și că prioritatea lui rămâne să-și găsească o echipă în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, prima reacție după ce s-a scris că ar putea ajunge la FC U Craiova 1948

Sunt în legatură cu cei de la Craiova, informaţia care a apărut este adevărată. Dar nu este real că aş fi foarte aproape să semnez ceva.

Am mai spus, în acest moment principala mea ţintă este să mă întorc în străinătate.

Nu numai din cauza modului în care s-a procedat la Cluj, dar contează şi asta.

Poate că altădată voi antrena Craiova dacă voi mai fi dorit, dar nu în acest moment”, a declarat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, de la care a fost demis după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, 2-6 la general.

Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii din tot atâtea etape. Odată cu el, a fost dat afară și președintele Marian Copilu.

Neagoe și Grozavu, pe lista lui FC U Craiova 1948, alături de Șumudică

Pe lângă Marius Șumudică, pe lista celor de la FC U Craiova 1948 se mai află și Eugen Neagoe și Leo Grozau, scrie gsp.ro. Primul, ultima dată la Astra, ar fi favorit să preia postul.

Reclamă 4 / 0/3

Neagoe a mai antrenat-o pe FC U Craiova în două rânduri, pentru scurt timp, în 2005, și aproape 3 luni, în 2009. El ar fi tentat să revină în orașul unde s-a format ca fotbalist.

De cealaltă parte, Leo Grozavu tocmai a fost demis de la Sepsi în urmă cu trei zile, din cauza rezultatelor sub așteptări din acest sezon. Covăsnenii sunt pe locul 12 în Liga 1, fără victorie din prima etapă.

Adrian Mutu, OUT de la FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a avut o primă reacţie după ce s-a despărţit de FC U Craiova 1948. Cele 7 meciuri fără victorie au dus la ruptura cu echipa nou promovată. Oltenii îl vor pe Marius Şumudică în locul „Briliantului”

E adevărat! Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții.

Nu mă deranjează acest deznodământ, asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon în Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență.

Vom vedea ce voi face pe viitor. cruri. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc”, a spus Mutu, citat de playsport.ro.

Adi Mutu o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, oltenii au doar două succese.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și