Închide meniul

Marius Şumudică primeşte o adevărată lovitură! Eroul CFR-ului din Liga Campionilor, cu gândul la plecare: „Există interes, e posibil să mă transfer!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2021, 22:15

Marius Şumudică primeşte o adevărată lovitură! Eroul CFR-ului din Liga Campionilor, cu gândul la plecare: „Există interes, e posibil să mă transfer!

CFR Cluj îşi află posibilul adversar din playoff-ul Ligii Campionilor

Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

Marius Şumudică primeşte o adevărată lovitură! Gabriel Debeljuh, cu gândul la plecare

Gabriel Debeljuh se simte bine la Cluj, însă recunoaşte că se gândeşte la transfer. Fotbalistul CFR-ului a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu oferit în Croaţia, ţara sa natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă simt bine la Cluj. Există interes pentru mine, sunt ambițios, așa că dacă va veni oferta potrivită e posibil să mă transfer în această vară. Dar doar în cazul în care acest lucru va reprezenta un pas înainte pentru mine”, a declarat Gabriel Debeljuh, pentru sportske.jutarnji.hr.

În vârstă de 24 de ani, Debeljuh este cotat la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat în cinci meciuri pentru CFR în actualul sezon, reuşind o dublă în manşa tur cu Lincoln din preliminariile UEFA Champions League.

Gabriel Debeljuh
Gabriel Debeljuh
Citește și:

Marius Şumudică e ferm convins că Denis Alibec va rupe plasele în Liga 1: „Eu ştiu ce poate!”

„Şumi” îl va antrena pe Alibec din nou, de data aceasta la CFR Cluj. Atacantul a avut cifre excelente sub comanda tehnicianului, motiv pentru care Şumudică crede cu tărie că Alibec va rupe plasele în Liga 1.

„Îl cunoaște vestiarul. Un jucător de valoare. În momentul în care-l aduci e respectat de toată lumea. Va fi un plus pentru echipă, sunt ferm convins, e un jucător talentat care cu mine cred că, în 60 de meciuri, a înscris peste 30 de goluri. E o medie foarte bună, la două meciuri să marchezi un gol.

Reclamă

Eu știu ceea ce poate Alibec. Am reușit să îl aducem pe Alibec în niște condiții senzaționale… cu un salariu cred mai mic decât mulţi care sunt în această cabină, restul suportând turcii. Astea sunt lovituri de imagine și cred că ne va ajută”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

CFR Cluj va plăti o parte din salariul anual uriaş pe care îl încasa Alibec în Turcia. Kayserispor va achita diferenţa până la suma de 800.000 de euro. Alibec va fi împrumutat pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Internaţionalul român mai avea contract cu Kayserispor până în 2023.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică primeşte o adevărată lovitură
  • Eroul CFR-ului din Liga Campionilor, cu gândul la plecare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și