Închide meniul

Marius Şumudică, show în aeroport! A refuzat să facă poză cu un fan când i-a văzut treningul: „Du-te, bă, de-aici”

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 21:25

Reclamă
Marius Şumudică, show în aeroport! A refuzat să facă poză cu un fan când i-a văzut treningul: „Du-te, bă, de-aici

Marius Şumudică, în timpul unui interviu, la aeroport / Antena Sport

Marius Şumudică a făcut show în aeroport! Antrenorul celor de la Gaziantep a revenit în ţară pentru sărbători, după ultimul meci disputat în Turcia, acolo unde echipa sa a învins Karagumruk cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a vorbit despre fotbalul românesc şi a avut parte şi de o interacţiune cu un fan al celor de la FCSB.

Marius Şumudică, show în aeroport!

În momentul în care dădea declaraţii, un bărbat s-a apropiat de antrenorul român. Acesta aştepta ca Şumudică să încheie declaraţiile, pentru a face poză cu el.

După ce fanul s-a apropiat, Şumudică a observat că acesta era împrăcat cu un trening al celor de la FCSB:

„Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”, i-a spus Şumudică bărbatului respectiv, în timp ce acesta aştepa să facă o fotografie cu antrenorul de la Gaziantep.

Reclamă

În cele din urmă, bărbatul respectiv a reuşit să facă poză cu Marius Şumudică, dar numai după ce şi-a dat jos treningul cu FCSB.

Marius Șumudică a numit fotbalistul român al anului

Marius Șumudică a numit fotbalistul român al anului. Tehnicianul celor de la Gaziantep a vorbit despre unul dintre jucătorii momentului.

Este vorba despre Radu Drăgușin, care a impresionat pe toată lumea grație evoluțiilor sale de la Genoa, dar și de la echipa națională a României. Fundașul din Serie A a pus și el umărul la calificarea primei reprezentative la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

„Șumi” este de părere că Radu Drăgușin este fotbalistul român al momentului. Totodată, acesta a menționat faptul că fundașul legitimat în prezent la Genoa ar putea juca fără probleme la marile echipe din Turcia, care joacă an de an la cel mai înalt nivel de pe plan european.

„Jucătorul român? Părerea mea că Drăgușin. Am și spus că Drăgușin ar fi singurul care ar putea juca pentru Galatasaray și Fenerbahce, echipele mari din Turcia.

Sunt jucători buni, dar cred că el este cel mai în vogă, se vorbește foarte mult de el. A crescut într-un timp foarte scurt”, a spus Șumudică.

În momentul de față, Radu Drăgușin este și cel mai scump jucător român. Fundașul de 21 de ani este cotat la suma de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și