Închide meniul

Marius Şumudică, show total la conferinţa de presă. Cum vor răspunde jucătorii, în vestiar. „Să iau un pistol să îl împuşc pe ală să cadă? Intră, bă, şi ia-mi Rolexu de aici. Să o aduc pe mama să joace ea?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 11:23

Marius Şumudică, show total la conferinţa de presă. Cum vor răspunde jucătorii, în vestiar. „Să iau un pistol să îl împuşc pe ală să cadă? Intră, bă, şi ia-mi Rolexu de aici. Să o aduc pe mama să joace ea?

Marius Şumudică, show total la conferinţa de presă.

Antena Sport

„În a doua repriză, am luat două goluri de Cascadorii Râsului, cum nu am mai văzut în toată viaţa mea, nici când antrenam la Divizia C. De data asta, trebuiau să mai fie 5-6 jucători lângă mine aici şi să vă explice ce s-a întâmplat. Ar trebui să le fie ruşine de acest Petrila, un copil de 19 ani care şi-a dorit foarte mult astăzi. Ce să fac eu de pe margine? Să iau un pistol să îl împuşc pe ală să cadă, când scapă singur? Mingea noastră şi luăm 3 goluri pe contraatac. Asta nu o mai poţi antrena, când vine minge din corner şi numărul 4 nici măcar nu sare şi dă gol. Ce să facă Şumudică? Spuneţi dacă sunt vinovat. Să intre Şumudică să sară la cap cu Ivanic?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a făcut show la conferinţa de presă

E una din cele mai neagre seri ale acestui club şi ale acestor jucători. Trebuie să îşi asume că unii cred că sunt senatori de drept în această echipă, dar nu demonstrează nimic. Nu critic jucătorii, dar nu pot să fiu eu oaia neagră în faţa tuturor. În momentul în care îi deschizi uşa unuia la casă şi îi spui unui hoţ „intră, bă, şi ia-mi Rolexu de aici.” Ăla e prost să îl lase acolo? Oamenii râd, dar ăsta e adevărul”

De ce să îmi fie teamă? Sunt un om corect, să îşi asume. Eu când greşesc o schimbare, eu am ridicat mâna. Ştii ce jucători a pierdut CFR faţă de anii trecuţi, jucau Burcă şi Vinicius. Erau Bordeianu, Djokovic. Păun şi Chipciu nu au putut juca. Cu cine să joc, să o aduc pe mama să o bag în teren? Ăsta e defectul meu, spun lucrurilor pe nume. Acolo, la Astra şi în Turcia, tăiam şi spânzuram, aici sunt prea băiat bun. Am jucători în echipă, azi m-am dus la toaletă că aveam emoţii, după meci, erau 3 jucători la duş, mi-au spus coach, eşti prea băiat bun. Ce foaie să mai întorc? E la cald. Trebuie să spunem care e valoarea. Mi-am adus aminte de Paşte, când îmi punea mama ouleţe şi căutam câte ouă mi-a pus. N-am avut nicio discuţie cu Neluţu Varga”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă.

Marius Şumudică, OUT de la CFR?

Marius Şumudică poate fi demis de la CFR după ruşinea istorică din play-off-ul Europa League. Antrenorul campioanei a fost băgat în şedinţă de oficiali.

Conform gsp.ro, Marius Şumudică a avut o discuţie de 20 de minute cu preşedintele ardelenilor, Marian Copilu, şi cu juristul clubului, Ioan Ivaşcu. Cei 3 s-au aflat lângă băncile de rezerve, în timp ce jucătorii erau deja la vestiare.

Reclamă

Chiar şi după această discuţie, mesajul lui Şumudică a fost unul clar: „Eu nu îmi dau demisia de la echipă, nu plec de la CFR decât dacă voi fi demis”, a spus Şumi la conferinţa de presă.

Şumudică are în contract o clauză care le permite clujenilor să îl dea afară fără nicio despăgubire financiară, în situaţia în care nu ajunge în grupele Europa League. Un lucru greu de crezut ţinând cont de rezultatul meciului tur din play-off, 0-4 cu Steaua Roşie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică poate fi demis de la CFR Cluj
  • Şumudică, show la conferinţa de presă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și