Închide meniul

Marius Șumudică știe cine va câștiga titlul în Liga 1: “Nu avea voie să facă asta!”. Marea diferență găsită între FCSB și CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 8:30

Marius Șumudică știe cine va câștiga titlul în Liga 1: “Nu avea voie să facă asta!”. Marea diferență găsită între FCSB și CFR Cluj

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Gaziantep, Rizespor şi Yeni Malatyaspor

Profimedia

Marius Șumudică a început sezonul 2021/2022 pe banca lui CFR Cluj, dar a rezistat numai 7 etape în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică știe cine va câștiga titlul în Liga 1: “Nu avea voie să facă asta!”. Marea diferență găsită între FCSB și CFR Cluj

Marius Șumudică este de părere că CFR Cluj are prima șansă la cucerirea unui nou titlu de campioană a României. Fostul antrenor al ardelenilor consideră că trupa lui Dan Petrescu este mult mai constantă la nivelul lotului decât FCSB. 

“Șumi” a evidențiat și faptul că formația “roș-albastră” a pierdut puncte importante cu echipe mult mai slab cotate, iar acest lucru va conta enorm în lupta pentru prima poziție din Liga 1.

”CFR are un lot mai echilibrat, la FCSB depinde de zi, de entuziasm. Eu văd că FCSB-ul nu este atât de matură încât să recupereze diferența de puncte.

FCSB a pierdut puncte cu FC U Craiova, la Mioveni, nu avea voie să facă pașii ăștia greșiți. Erau două puncte diferență la intrarea în play-off, cu un meci direct câștigat, depășea CFR-ul.”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

CFR Cluj, program mai accesibil decât FCSB pe final de sezon regulat

CFR Cluj se află pe primul loc în Liga 1, cu un avans de 8 puncte față de FCSB, cu 3 etape rămase din sezonul regulat.

FCSB va avea un final de sezon regulat mult mai complicat față de rivala din Gruia. Trupa lui Toni Petrea va juca împotriva celor de la Farul Constanța, FC Argeș și FC Voluntari, echipe care se luptă pentru calificarea în play-off.

De cealaltă parte, liderul CFR va avea un program mai accesibil. Chiar dacă vor juca și ei cu FC Voluntari, pe ardeleni îi mai așteaptă meciuri cu Sepsi și Dinamo, formații aflate pe loc de play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică aruncă noi „săgeţi” către Dan Petrescu: „Echipa juca mai bine cu mine!”

Marius Şumudică nu a uitat că Dan Petrescu i-a luat locul la CFR Cluj. Cei doi s-au contrat şi în august, moment în care Şumudică a plecat cu scandal de la CFR, iar Petrescu a fost adus înapoi.

Marius Şumudică a lansat noi atacuri la adresa lui Dan Petrescu. Şumudică a mai spus că CFR Cluj putea să se califice în primăvara Conference League pentru că a avut adversari accesibili.

Din 2014, eu nu am avut sezoane proaste, toate au mers în sus. Anul acesta a fost cel mai prost an al meu profesional, cu două experiențe neplăcute, mă refer la Rizespor și Malatyaspor.

Am avut și ghinion cu îmbolnăvirile la Rizespor. A venit apoi experiența de la CFR Cluj, unde cred că a fost o experiență reușită, dacă mă refer la campionatul intern, cu șapte meciuri consecutive cu victorii, eu pun și meciul cu Steaua, pregătit în garaj.

Pe plan extern am întâlnit două echipe puternice, mă refer la Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad.

Echipa a mers în Conference League, unde consideră că CFR a avut o grupă accesibilă și că putea să se califice. Nu vreau să se speculeze și să se scoată din context, oricum se va face asta…Cu siguranță creșteam, eu simțeam că vom câștiga campionatul ușor, aveam statisticile de partea mea. E adevărat că primeam mai multe goluri, ceea ce nu se întâmpla cu Petrescu. Dar lumea venea la stadion, ne aplauda”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și