Închide meniul

Marius Șumudică, tentat să revină la Rapid! Un apropiat al antrenorului l-a dat de gol: ”E posibil să vină atras de sentimente!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 februarie 2022, 12:07

Reclamă
Marius Șumudică, tentat să revină la Rapid! Un apropiat al antrenorului l-a dat de gol: ”E posibil să vină atras de sentimente!”

Marius Șumudică, fără echipă la ora actuală

Profimediaimages

Marius Șumudică, tentat să revină la Rapid

Liber de contract după despărțirea de Malatyaspor, Marius Șumudică se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mihai Iosif. Chiar dacă ”Șumi” a exclus această posibilitate, Bogdan Andone anunță că antrenorul ar fi tentat să revină în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dintr-un punct de vedere, da, e posibil. Vorbesc din punct de vedere sentimental, gândindu-mă și la nebunia aceasta frumoasă care e acolo. Din punct de vedere financiar, nu!

Nu cred că Rapidul se poate ridica în acest moment la nivelul pretențiilor financiare ale lui Șumudică. Știu că are discuții în țările arabe, la echipe de top, și știu foarte bine ce bani sunt acolo. E distanța ca de la cer la pământ. E posibil ca la Rapid să vină pe 10.000 de euro, atras de sentimente, dar nu cred că asta ar fi posibil și la alte echipe”, a declarat Bogdan Andone, potrivit gsp.ro.

Marius Șumudică și-a anunțat revenirea în Giulești: ”Sunt iubit, este casa mea!”

Marius Șumudică își anunță revenirea la Rapid, după ce a fost dat afară de Yeni Malatyaspor. Antrenorul nu se gândește să îi antreneze pe giuleșteni în viitorul apropiat, dar anunță că are de gând să revină în Giulești.

„Voi lua în considerare orice ofertă pe care să mă bazez. Rapidul are antrenor deocamdată, este Iosif, n-am ce să discut deocamdată, nu se pune problema. La Rapid sunt iubit, acolo este casa mea.

Reclamă
Reclamă

Acolo va fi o zi în care mă voi întoarce. Acolo este inima mea şi acolo probabil că sunt şi iubit. Rapidul face parte din viaţa mea. Rapidul însemnă foarte mult pentru mine, dar în momentul de faţă Rapidul are antrenor, nu se pune niciun fel de problemă şi nu vreau să pun niciun fel de presiuni.

Vom vedea ce se va întâmpla în viitor, Rapid nu e singura opţiune, dar este dragostea pentru acest club. Da, Liga 1 redevine o opţiune. Există varianta să antrenez în România”, a spus Marius Şumudică la Radio Sport Total FM.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și