Închide meniul

”Va fi o zi în care mă voi întoarce la Rapid!” Marius Șumudică își anunță revenirea în Giulești: ”Sunt iubit, este casa mea!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 februarie 2022, 12:43

”Va fi o zi în care mă voi întoarce la Rapid!” Marius Șumudică își anunță revenirea în Giulești: ”Sunt iubit, este casa mea!”

Marius Şumudică râde de CFR Cluj

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

  • Marius Șumudică își anunță revenirea în Giulești
  • Anunțul făcut după ce a fost dat afară de Yeni Malatyaspor

Marius Șumudică își anunță revenirea în Giulești

„Voi lua în considerare orice ofertă pe care să mă bazez. Rapidul are antrenor deocamdată, este Iosif, n-am ce să discut deocamdată, nu se pune problema. La Rapid sunt iubit, acolo este casa mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo va fi o zi în care mă voi întoarce. Acolo este inima mea şi acolo probabil că sunt şi iubit. Rapidul face parte din viaţa mea. Rapidul însemnă foarte mult pentru mine, dar în momentul de faţă Rapidul are antrenor, nu se pune niciun fel de problemă şi nu vreau să pun niciun fel de presiuni.

Vom vedea ce se va întâmpla în viitor, Rapid nu e singura opţiune, dar este dragostea pentru acest club. Da, Liga 1 redevine o opţiune. Există varianta să antrenez în România”, a spus Marius Şumudică la Radio Sport Total FM.

Reclamă
Citește și:

Marius Șumudică îl asigură pe Mihai Iosif: „Nu încep să îl sap, nu vânez postul nimănui”

Marius Șumudică a fost dat afară de ultima clasată din Turica, Yeni Malatyaspor, și s-a întors în țară. Antrenorul de 50 de ani a declarat că își va lua o scurtă vacanță și că vrea să revină cât mai repede pe banca unei echipe. Rapid și Universitatea Craiova sunt echipele care ar fi interesate să îl aducă.

Șumudică a ținut totuși să-l asigure pe Mihai Iosif că își așteaptă rândul și că nu va încerca să își forțeze revenirea la echipa lui de suflet. „Șumi” a tot spus, în ultima perioadă, că visul lui este să o antreneze din nou pe Rapid.

Reclamă

„Deocamdată nu se pune problema, Rapid are antrenor, el a făcut un sezon foarte bun. E un antrenor care vine de acolo, de la ceea ce înseamnă fenomenul Rapid. A căpătat și experiență, nu vreau să mă compar cu Iosif. El își face treaba unde este, nu vânez postul nimănui. Rapid este echipa care mi-a dat cele mai mari satisfacții, pe care o iubesc, dar deocamdată nu se pune problema și vreau să-i transmit să-și facă treaba cât mai bine. Nu sunt omul care să încep să-l sap.

Cu siguranță voi fi în tribună la inaugurarea stadionului. Și la următorul meci cu Voluntari voi fi în tribună. Acum sunt un antrenor liber și o să încerc să mă duc la fiecare meci. La Dinamo pot să mă duc, nu sunt cel mai hulit„, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”