Închide meniul

Marius Şumudică va primi o sumă uriaşă dacă va fi dat afară de la CFR Cluj. Contractul antrenorului a fost făcut public

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 21:52

Marius Şumudică va primi o sumă uriaşă dacă va fi dat afară de la CFR Cluj. Contractul antrenorului a fost făcut public

Marius Şumudică, reacţie furibundă după Pyunik – CFR Cluj 0-0

Marius Șumudică, discurs spumos / Flaviu Buboi/NurPhoto via ZUMA Press)

Marius Şumudică este în mijlocul unui scandal monstru la CFR Cluj. A fost interzis la antrenamentele echipei, iar patronul Neluţu Varga a anunţat că îl dă afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demiterea antrenorului nu s-a oficializat, iar o explicaţie ar fi faptul că CFR Cluj ar trebui să îi achite 250.000 de euro. De cealaltă parte, Şumudică a spus că nu îşi va da demisia, după ce a invocat un sfat primit de la mentorul său, Mircea Lucescu. În realitate, dacă şi-ar dat demisia, Marius Şumudică ar trebui să le plătească celor de la CFR Cluj suma de 750.000 de euro, scrie gsp.ro.

Bonusurile din contractul lui Marius Şumudică

Sursa citată a dezvăluit şi alte clauze din contractul lui Marius Şumudică la CFR Cluj. Antrenorul, care a primit o primă de instalare de 50.000 de euro, are un salariu net lunar de 19.656,21 de euro. De asemenea, Şumudică primeşte de la club suma de 2.000 de euro lunar pentru chirie.

Marius Şumudică are şi bonusuri de performanţă. Primeşte 100.000 de euro pentru fiecare titlu câștigat cu echipa pe durata contractului, 200.000 de euro pentru calificarea echipei în grupele Europa League, în sezonul 2021-2022, 500.000 de euro pentru calificarea echipei în grupele Champions League, în sezonul 2021-2022 şi câte 1.000 de euro pentru fiecare meci oficial câștigat.

Marius Șumudică nu vrea să plece de la CFR Cluj

Marius Șumudică ține cu dinții de postul său de la CFR Cluj. Tehnicianul de 50 de ani nu are de gând să demisioneze de la clubul lui Neluțu Varga.

Reclamă

„Eu am facut programul pentru maine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aştept. Astăzi, stie toată lumea, am fost la antrenament şi nu am fost lăsat să intru. Diseară jucătorii nu se vor duce la antrenament! Nu ştiu ce se întâmplă sau ce o să fie. Eu am contract si nu pot sa îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat şi sunt calificat în grupele Conference League!

Marius Șumudică a fost demis de Neluțu Varga după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din returul play-off-ului de Europa League, scor 1-2. Au fost dați afară și președintele Marian Copilu și întreg staff-ul lui Șumudică. Dan Petrescu ar urma să fie noul antrenor al clujenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Clauze din contractul lui Marius Şumudică
  • Contractul antrenorului a fost făcut public

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și