Închide meniul

Marius Șumudică vrea să îl scape pe Constantin Budescu de ”coșmarul” de la FCSB: ”Mă interesează! O să îl ajut din tot sufletul!” Cum vrea să îl ia de la Gigi Becali

Dragoș Vasile Publicat: 12 noiembrie 2021, 23:22

Reclamă
Marius Șumudică vrea să îl scape pe Constantin Budescu de ”coșmarul” de la FCSB: ”Mă interesează! O să îl ajut din tot sufletul!” Cum vrea să îl ia de la Gigi Becali

Constantin Budescu, aroganţă la adresa lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Șumudică vrea să îl transfere pe Constantin Budescu în Turcia

Marius Șumudică are o relație excelentă cu Constantin Budescu, motiv pentru care antrenorul vrea să îl transfere în Turcia, la Yeni Malatyaspor. Mijlocașul este pe picior de plecare după ce a fost criticat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Este un jucător care mă interesează. Este un jucător cu care am colaborat foarte bine și un jucător care mă intersează, dar fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim sume de transfer.

Dar Budescu este un jucător cu care eu am făcut performanță și care m-a ajutat dacă eu am fost într-un moment greu, dacă el este într-un moment greu cred că trebuie să îl ajut și atunci voi face din tot sufletul acest lucru”, a transmis Marius Șumudică.

EXCLUSIV. Constantin Budescu s-a săturat de Gigi Becali și e gata să plece de la FCSB

Ajuns în urmă cu puțin timp la FCSB, Budescu a intrat în vizorul lui Becali, care a anunțat că îl va da afară la vară. Din informațiile AS.ro, Constantin Budescu „a luat foc”, fiind extrem de deranjat de atitudinea lui Gigi Becali, pe care-l considera prietenul său.

Budescu nu este dispus să mai accepte să fie călcat în picioare de Becali și vrea să plece de la FCSB. Din informațiile AS.ro, „magicianul” și-a anunțat deja agentul să-i caute echipă pentru a pleca încă din iarnă de la formația pregătită de Edi Iordănescu.

Reclamă

Gigi Becali l-a criticat pe Constantin Budescu

Patronul de la FCSB l-a criticat dur pe Constantin Budescu și susține că de aici ar fi plecat nemulțumirea lui. Becali a dezvăluit că, în ultimul meci, scor 0-0 cu FC Voluntari, l-ar fi schimbat pe Budescu de la pauză, dacă decidea el.

„Eu nu am atacat pe nimeni, eu am fost întrebat și mi-am spus pe față nemulțumirea. Am spus că am câștigat șapte meciuri de la Dumnezeu, am spus că CFR joacă mai bine.

N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. Nemulțumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu știu ce. Eu îl știam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea șapte exterioare. Nu știu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a declarat Becali la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și