Închide meniul

Mașina lui Gigi Becali, implicată într-un accident rutier. Omul de afaceri se afla pe locul din dreapta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 9:36

Mașina lui Gigi Becali, implicată într-un accident rutier. Omul de afaceri se afla pe locul din dreapta

Gigi Becali se judecă cu polițiștii pentru a nu-i fi suspendat permisul de conducere

g4media.ro

Potrivit g4media.ro, în urma accidentului nu au existat victime, iar, după ce a fost testat cu etilotestul, rezultatul șoferului considerat vinovat a fost 0,18mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentul a avut loc în această dimineață, pe Bulevardul Aviatorilor, din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma impactului.

Gigi Becali, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – FCSB 2-3

Gigi Becali a anunțat că Toni Petrea a făcut schimbările în duelul din Bănie dintre Universitatea Craiova și FCSB. Deocamdată, antrenorul a primit mână liberă de la patronul roș-albaștrilor.

”Schimbările le-a făcut Toni Petrea. Altă întrebare. Nu mă gândesc al alte schimbări. Când merge echipa bine. Jocul e cel care îmi place mie. Mingea la noi, posesia. E adevărat că în a doua repriză au fost ei mai buni, dar noi conduceam. Au avut ei ocazii, dar nu clare. Nu au avut şutul lui Şut.

Posesia a fost a Craiovei pentru că dacă noi am avut 2-1 s-a mizat pe asta.
Nu mi-a fost frică de niciun fel că pierdem jocul. Dacă mingea a fost numai la noi, nu ai cum să pierzi. Nu mi-a fost frică!

Reclamă

Gigi Becali, după Universitatea Craiova – FCSB 2-3: ”Şi-au jucat ultima carte. Trebuia să fie meciul anului”

N-a fost o ocazie foarte clară la Ivan. Poate fac şi eu ca Nistor, n-am văzut bara, dar a fost periculoasă. Eram mulţumit… nu e cu dacă aici. Eu sunt mulţumit de joc. Dacă venea Messi şi dădeam noi două goluri…

Trebuie să luaţi în calcul că am jucat cu o Craiova la 14 puncte în spatele Clujului. Şi-au jucat ultima carte. Trebuia să fie meciul anului. Ei nu mai au șanse la titlu. Eram mulţumit de prima repriză, dar nu avea cum să fie. Eram mulţumit şi de egal, dar meciul nu putea să fie pierdut”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mașina lui Gigi Becali a fost implicată într-un accident rutier
  • Nu există victime

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și