Închide meniul

Meciul dintre Dinamo și Rapid a fost amânat! Când se va disputa partida amicală de după pandemie

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 8:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Meciul dintre Dinamo și Rapid a fost amânat! Când se va disputa partida amicală de după pandemie

SportPictures / Razvan Pasarica via hepta

Meciul dintre Dinamo și Rapid a fost amânat! Când se va disputa partida amicală de după pandemie

  • Meciul amical dintre Dinamo și Rapid a fost amânat
  • Din ce motiv s-a luat această decizie
  • Ce spune Daniel Pancu, președintele clubului

Dinamoviștii și rapidiștii au efectuat astăzi testele pentru Covid-19, însă rezultatele vor veni în această seară, motiv pentru care meciul nu se mai desfășoară astăzi, ci a fost reprogramat mâine de la ora 11:00 și se va juca la baza sportivă a dinamoviștilor din Săftica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo-Rapid se va juca joi de la ora 11:00

Daniel Pancu, viitorul președinte al Rapidului, a lămurit situația privind amânarea partidei.

”Mi-a dat Ovidiu Burcă mesaj mai devreme. Nu au ieșit încă testele și se va juca mâine dimineță, la 11:00, la Săftica.

Reclamă

O să merg și eu la meci. M-am băgat pe listă ieri. Ducem cu toții dorul de fotbal, de competiție, de adrenalină. Sperăm ca acest virus să fi dispărut sau să fie pe cale de dispariție, să nu ne mai oprim”, a delarat Pancu, pentru ProSport.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: "Prea mulţi băieţi buni la ei acasă"
Liga 1 • 19:29
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi