Închide meniul

Mesajul fanilor lui „U” Cluj înainte de barajul cu Dinamo. „Să respectăm frăția!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2022, 11:22

Mesajul fanilor lui „U Cluj înainte de barajul cu Dinamo. „Să respectăm frăția!

Dinamo și "U" Cluj joacă baraj pentru retrogradare/promovare

Fanii lui "U" Cluj, într-un meci / Hepta

  • Dinamo și „U” Cluj joacă baraj de promovare/retrogradare
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Fanii lui „U” Cluj au transmis un mesaj de mobilizare înaintea barajului de promovare/retrogradare cu „frații” de la Dinamo. Peluza Șepcile Roșii susține că prietenia dintre cele două galerii trebuie să continue și după baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Peluza Șepcile Roșii pretinde respect pentru ceea ce este și ce o definește! Facem aici referire la iubirea necondiționată pentru „U”, principiile urmate și acțiunile asumate în numele Universității Cluj, precum și la frăția pe care o avem și cu care ne mândrim cu Câinii Roșii. Peluza Șepcile Roșii îndeamnă la echilibru și rațiune!

Mesajul fanilor lui „U” Cluj înainte de barajul cu Dinamo

Fără a ne justifica, enunțăm valori, principii și motive întemeiate care au construit cea mai trainică relație dintre suporteri din România, frăția dintre Șepcile Roșii și Câinii Roșii. O facem din iubire pentru Universitatea Cluj, de dragul clujenilor care merită respectul nostru, de dragul frațior dinamoviști, din respect pentru Dinamo, de dragul oricui are o fărâmă de iubire pentru cele două echipe care se întâlnesc pe teren într-o întrecere sportivă. În teren și doar acolo se va da „lupta”! Cel mai bun să fie sărbătorit, aplaudat și respectat de către toți!
Alături de fidelitate, onoare, loialitate și unitate, definiția Ultras se bazează pe dreptul la exprimare, cu condiția ca opinia exprimată să fie caracterizată de maturitate. Nu cerem nimănui să își asume frăția noastră, este greu să o faci la un îndemn, tocmai pentru că relația noastră nu-i una de conjunctură, complexitatea ei trebuie înțeleasă, valorile ei descoperite și învățate iar importanța ei trebuie simțită cu sufletul, mai presus de judecata minții.

Reclamă

Fiecare individ are aproape pe cineva care își investește pasiunea în altceva, în ceva diferit, mai ușor sau mai dificil de înțeles, dar în virtutea relației umane, a respectului și principiilor comune avute, cei doi își respectă alegerile și stau umăr lângă umăr pentru binele comun. În cazul nostru binele comun este „U” Cluj, în cazul fraților binele lui Dinamo, în cazul frăției noastre valorile și principiile care ne leagă, care mai presus de vremuri și rezultate este despre oameni care au stat aproape, suporterii.
„Respectul se dovedește când prețuiești moștenirea primită.” – RJ
Asta se face simplu și omenește, atunci când cu bucurie vrem să stăm împreună la beri, să ascultăm o poveste și „fapte de arme”. Să învățăm din greșeli și să ne amintim cu mândrie realizările. Să respectăm frăția! Să respectăm loialitatea dovedită, să respectăm suferințele care ne-au unit, să întreținem idealurile comune care ne-au ținut și ne țin aproape, să visăm la viitor și să punem umăr lângă umăr în fața încercărilor de orice fel.

„U” Cluj și Dinamo sunt înfrățite

Cei care ne cântă prohodul sau prevad „partajul”, urmează în viață valori atât de precare, încât mintea lor nu poate să perceapă și să proceseze legăturile noastre sudate în mulți ani, om cu om, brigadă cu brigadă, Peluză cu Peluză. Ei nu înțeleg cum o astfel de legătură frățească poate să treacă peste sport, peste fotbal, peste rezultate. Ei nu au cum să înțeleagă pentru că nu au mentalitatea necesară, poate nu știu ce e prietenia, loialitatea, onoarea, ajutorul reciproc și alte valori care ne-au unit. Dacă o fac din răutate să fie ignorați, dacă o fac din neștiință să fie tolerați!
U Cluj si Dinamo joaca în teren, dar Șepcile Roșii și Câinii Roșii se bucură la fiecare revedere, se susțin și se încurajează reciproc, comunică, beau bere pe terase, cântă și-și împărtășesc bucuriile și supărările. Cine înțelege aceste diferențe între ce semnifică întrecerea sportivă a echipelor și relația dintre suporteri, să respecte, cine încă nu o face, să se străduiască mai mult să înțeleagă, informația este accesibilă! Cine nu vrea să înțeleagă îl îndemnăm să stea deoparte.

Reclamă

Timp de o săptămână, în jurul unei întreceri sportive, frații își vor susține fiecare simbolul iubit, noi vom cânta „Haide U!”.
La sfârșit vom respecta învingătorii și învinșii deopotrivă și vom merge mai departe împreună! Adevăratele lupte și războaie sunt în altă parte și trebuie purtate de noi uniți, umăr lângă umăr și spate în spate.

Frați până la moarte și dincolo de ea!
Numa’ gânduri sănătoase!
Haide „U”!”, se arată în mesajul transmis pe Facebook de Peluza Șepcile Roșii.

Reclamă 4 / 0/3

PCH, primă de 40.000 de euro pentru Dinamo – „U” Cluj

Jucătorii lui Dinamo vor fi recompensați cu o primă de 40.000 de euro, dacă câștigă barajul de retrogradare/promovare cu „U” Cluj. Banii au fost strânși de suporterii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

Fanii din PCH au anunțat, vineri, că au adunat 40.000 de euro, sumă care va ajunge în conturile jucătorilor lui Dinamo, dacă câștigă barajul cu „U” Cluj.

„Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1. Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.

S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la istoria lui Dinamo. Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri”, a anunțat PCH, pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”