Închide meniul

Mesajul lui Toni Petrea pentru Florinel Coman, înainte de FCSB – CFR Cluj: "Trebuie să facă asta la fiecare meci!" Ce a spus de statistica horror cu campioana

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 12:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Mesajul lui Toni Petrea pentru Florinel Coman, înainte de FCSB – CFR Cluj: "Trebuie să facă asta la fiecare meci!" Ce a spus de statistica horror cu campioana

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea

  • FCSB - CFR Cluj va fi live text pe AS.ro
  • Mesajul lui Toni Petrea pentru Florinel Coman

Deşi nu trece prin cea mai bună formă, Florinel Coman a fost convocat la naţională pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a avut şi el un mesaj pentru Florrinel Coman, cu o zi înaintea derby-ului cu CFR Cluj. 

"Motivația lui Florinel Coman trebuie să vină din faptul că este jucător la această echipă, este un jucător valoros și trebuie să demonstreze la fiecare meci. Faptul că a fost convocat la națională este îmbucurător pentru el. Sper să aibă o evoluție cât mai bună.

Reclamă

E foarte important jocul de mâine, ne dorim să ne desprindem în clasament. Nu cred că este un meci decisiv, mai sunt multe meciuri de jucat. Se pot întâmpla multe lucruri", a spus Toni Petrea, înaintea meciului cu CFR Cluj.

Toni Petrea: "Sper să nu fie un complex faţă de CFR!"

CFR Cluj este o adevărată bestie pentru FCSB. Echipa lui Gigi Becali are doar două victorii în ultimele 17 partide jucate cu ardelenii. 

Reclamă

"Cred că toate meciurile sunt importante, nu doar cele cu o singură echipă. Pot să spun că pentru noi începe play-off-ul de mâine, pentru că vom juca cu următoarele trei echipe din clasament. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, venim după o perioadă bună, suntem încrezători și cred că ăsta va fi un plus pentru noi.

Sper să nu fie un complex față de CFR, este istorie ce a fost în trecut. Trebuie să ne impunem jocul. Știm că întâlnim o echipă agresivă, aflată într-o formă bună, dar asta ar trebui să fie ceva mobilizator. Consider că CFR dispune de un lot numeros și absența unuia sau altuia nu va fi așa o problemă. Au o echipă experimentată, bună, care mereu s-a exprimat bine. La Arad m-am bucurat că am avut mai multe ocazii de a marca", a mai spus Petrea. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”