Închide meniul

„Mi-am dat seama că ruptura e totală!” Mihai Stoica, prima ieșire publică după războiul Gigi Becali – Edi Iordănescu. Cum a explicat situația de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 noiembrie 2021, 22:29

„Mi-am dat seama că ruptura e totală! Mihai Stoica, prima ieșire publică după războiul Gigi Becali – Edi Iordănescu. Cum a explicat situația de la FCSB

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la presiunile lui Gigi Becali. Deși Edi a adunat 8 victorii în 11 meciuri, patronul a criticat dur jocul echipei și a aruncat toată vina pe antrenor. Imediat după anunțul oficial, suporterii i-au sărit în cap lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Mi-am dat seama că ruptura e totală!”

„După toate discuțiile și mesajele trimise de Gigi, patronul îi spusese lui Edi: ‘M-am convins, rămâi, iar apoi pleci în glorie’. Eu chiar mă culcasem liniștit. Apoi, m-am trezit a doua zi și am văzut postarea lui Edi Iordănescu de pe facebook și mi-am dat seama că ruptura e totală.

Gigi e genul de om care iese și spune ce simte. Există cluburi, în prezent, unde se face și mai mult. La alții se dau schimbările cu minut cu tot, la noi e pistol cu apă. Gigi e obișnuit să vorbească cu mine orice problemă. Cu Edi nu vorbea. A fost o lipsă de comunicare. Edi Iordănescu e tobă de fotbal. Vezi nivelul de pregătire al unui antrenor, modul în care percepe lucrurile”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

În locul lui Edi Iordănescu, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Toni Petrea. El a mai antrenat echipa latifundiarului din Pipera și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României.

Edi Iordănescu a lăsat-o pe FCSB pe locul secund în Liga 1, la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj. În următoarea rundă, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Botoșani.

Reclamă

Lovitura pregătită de suporterii lui FCSB pentru Gigi Becali

Ultrașii lui FCSB vor să o cumpere pe FCSB de la Gigi Becali, fiind nervoși pe maniera autoritară de conducere a latifundiarului din Pipera. Ca să-și susțină intențiile, suporterii roș-albaștrilor vor să-l atragă lângă ei pe nimeni altul decât Anghel Iordănescu.

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, i-a transmis un mesaj dur lui Gigi Becali. Ultrașii vicecampioanei și-au plănuit deja întâlnirea cu Anghel Iordănescu. Fanii vor să-l aibă aproape și pe Edi Iordănescu, antrenorul renegat de Gigi Becali.

„Gigi să nu creadă că noi nu suntem o forță. Îl asigur că suntem foarte mulți, iar în spatele nostru sunt deja foarte mulți oameni care ne vor ajuta să cumpărăm echipa de la Gigi Becali. Orice început are și un sfârșit și a venit timpul ca Gigi să vândă echipa. Circul ăsta nu mai poate să continue la noi la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Așa nu mai merge absolut deloc, iar noi suporterii nu mai putem să rezistăm. Am discutat cu foarte mulți oameni de afaceri, dar sper să vină alături de noi și cât mai multe glorii ale Stelei. Vrem să luăm echipa de la Giigi Becali, iar eu sper să convingem și familia Iordănescu să ni se alăture. Edi ne știe pe noi și știe cît de mult ținem la el. Vreau să mă ducă miercuri seară, sau cel târziu joi, și acasă la nea Puiu Iordănescu. Avem nevoie de experiența dânsului și sper să îl conving să ni se alăture”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit prosport.ro

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României Vezi toate știrile
Citește și