Închide meniul

„Micul Tătăruşanu”, pariul lui Gică Hagi! „Regele” a dezvăluit de ce a oferit 6 jucători în schimbul lui Marian Aioani: „Este o decizie pe care ne-o asumăm!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 16:36

„Micul Tătăruşanu, pariul lui Gică Hagi! „Regele a dezvăluit de ce a oferit 6 jucători în schimbul lui Marian Aioani: „Este o decizie pe care ne-o asumăm!

Gică Hagi, anunț surpriză după Dinamo - Farul 0-2

Hepta

Marian Aioani, poreclit în copilărie de prieteni „micul Tătăruşanu”, a fost prima lovitură dată de Gică Hagi după fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Micul Tătăruşanu”, pariul lui Gică Hagi! De ce a oferit „Regele” 6 jucători în schimbul lui Marian Aioani

În schimbul lui Aioani, Marco Dulca, Tiberiu Căpușă, Paul Iacob și Cătălin Căbuz au fost trimişi la Chindia Târgovişte. De asemenea, tinerii Florian Haită și Răzvan Matiș au fost împrumutaţi de dâmboviţeni de la clubul „Regelui”.

După amicalul cu Rapid, Gică Hagi a dezvăluit ce l-a determinat să facă acest schimb. „Dacă noi suntem acoperiți pe anumite posturi, am luat un jucător bun acolo unde aveam nevoie. Este o decizie pe care ne-o asumăm, căutăm jucători pe posturile lipsă. Cei care au plecat și-au dorit să joace constant în Liga 1. Deocamdată sunt mulțumit de lot, dar vom vedea ce mai urmează”, a spus Gică Hagi după remiza cu Rapid.

Citește și:

Farul – Rapid 1-1. Gică Hagi şi-a făcut încălzirea cu giuleştenii! Mihai Iosif cere transferuri: „Le aştept cu nerăbdare”

Farul – Rapid 1-1. Echipa antrenată de Gică Hagi a fost condusă la pauză de nou-promovată, dar a revenit şi a smuls o remiză.

Antonio Sefer a dechis scorul încă din minutul 6, după o gafă de proporţii au unui fundaş advers. Lazăr şi-a dat cu stângul în dreptul, iar extrema alb-vişiniilor a profitat de cadoul primit. Constănţenii au restabilit egalitatea după o oră de joc. Casap a marcat din penalty şi a stabilit rezultatul final, 1-1.

Reclamă

Gică Hagi anunţă că echipa lui abia a început pregătirea şi nu s-a declarat nemulţumit de evoluţia fotbaliştilor săi.

„E încă devreme să tragem concluzii. Suntem în perioada în care vreau să-i cunosc cât mai bine pe jucători, ca să pot să iau decizii.

Toate echipele care au ajuns în Liga 1 au ajuns pe merit, au valoare, vor fi puternice. E greu, dar nimic nu este imposibil. Noi trebuie să ne preocupăm de noi şi să facem fotbalul nostru pe care l-am făcut până acum. Avem ca obiectiv clasarea pe loc de play-off”, a spus Gică Hagi după Farul – Rapid 1-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și