Închide meniul

Farul – Rapid 1-1. Gică Hagi şi-a făcut încălzirea cu giuleştenii! Mihai Iosif cere transferuri: „Le aştept cu nerăbdare”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2021, 14:31

Farul – Rapid 1-1. Gică Hagi şi-a făcut încălzirea cu giuleştenii! Mihai Iosif cere transferuri: „Le aştept cu nerăbdare

AS.ro

Farul - Rapid 1-1. Gică Hagi şi-a făcut încălzirea cu giuleştenii

Antonio Sefer a dechis scorul încă din minutul 6, după o gafă de proporţii au unui fundaş advers. Lazăr şi-a dat cu stângul în dreptul, iar extrema alb-vişiniilor a profitat de cadoul primit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – Rapid 1-1. Mihai Iosif, mesaj categoric pentru Daniel Niculae

Constănţenii au restabilit egalitatea după o oră de joc. Casap a marcat din penalty şi a stabilit rezultatul final, 1-1. Gică Hagi anunţă că echipa lui abia a început pregătirea şi nu s-a declarat nemulţumit de evoluţia fotbaliştilor săi.

E încă devreme să tragem concluzii. Suntem în perioada în care vreau să-i cunosc cât mai bine pe jucători, ca să pot să iau decizii.

Toate echipele care au ajuns în Liga 1 au ajuns pe merit, au valoare, vor fi puternice. E greu, dar nimic nu este imposibil. Noi trebuie să ne preocupăm de noi şi să facem fotbalul nostru pe care l-am făcut până acum. Avem ca obiectiv clasarea pe loc de play-off„, a spus Gică Hagi după Farul – Rapid 1-1.

Antrenorul Rapidului îşi doreşte de urgenţă întăriri. I-a cerut cât mai repede transferuri lui Daniel Niculae.

Reclamă

Sunt mulţumit, a fost un antrenament reuşit. Am jucat cu o echipă bună, am rulat aproape toţi jucătorii pe care îi aveam la dispoziţie. Foarte mulţi tineri, au fost doi jucători în probe.

De achiziţii să îl întrebaţi pe preşedintele clubului. Eu sunt la curent… şi curentat sunt… dar le aştept cu nerăbdare. Cerinţe am, categoric am. Mi-ar fi fost de ajutor să vină mai repede, dar nu e târziu nici să vină în următoarele zile„, a declarat Mihai Iosif la finalul amicalului cu Farul.

Patronul Rapidului se gândeşte la titlu

După o lungă absenţă de pe prima scenă a fotbalului românesc, Rapid a promovat la finele sezonului trecut al eşalonului secund. Acum, giuleştenii au planuri mari. Vor ca, la centenarului clubului, să se lupte pentru titlu!

Reclamă 4 / 0/3

Dragi rapidişti, la mulţi ani la 98 de ani de la înfiinţarea clubului! Suntem toţi alături de voi şi ştiu că toţi suntem alături de noi. Eu, ca patron, o să fac tot posibilul să vă fac fericiţi şi să ajungem în elita fotbalului din România. La aniversarea de 100 de ani să luptăm cu şanse reale la titlu şi să ajungem din nou în cupele europene, acolo unde ne este locul. Forţa Rapid!”, a transmis Victor Angelescu, prin intermediul paginii de Facebook a clubului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și