Închide meniul

Mihai Bălașa vrea un jucător de la FCSB la Craiova: ”Ar fi un transfer bun. E un fotbalist de calitate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 8:48

Mihai Bălașa vrea un jucător de la FCSB la Craiova: ”Ar fi un transfer bun. E un fotbalist de calitate”

Mediafax Foto via hepta

Mihai Bălașa vrea un jucător de la FCSB la Craiova: ”Ar fi un transfer bun. E un jucător de calitate”

Planic a intrat și el în conflict cu Gigi Becali, după ce a fost trimis în șomaj tehnic. Sârbul se va transfera din vară, iar Bălașa spune că ar fi încântat de o venire a fundașului în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bălașa: ”Planic e un jucător de calitate”

”M-am înţeles bine cu Planic mereu, ar fi un transfer bun, fiindcă este un jucător de calitate. Nu înseamnă că dacă ar veni o să joc eu cu el, m-am înţeles bine şi cu Acka sau Cosic”, a spus Bălașa pentru Oltenia TV.

În vârstă de 25 de ani, Bălașa s-a transferat la Craiova în vara anului trecut și a evoluat în 20 de meciuri pentru olteni.

Mihai Bălașa spune că antrenamentele sunt utile pentru jucători

Mihai Bălașa declară că antrenamentele sunt utile pentru jucători, chiar dacă se realizează în anumite condiții speciale din cauza pandemiei.

”Este mai bine decât cu antrenamentele prin videoconferință, pentru că suntem cât de cât organizați, dar tot e ciudat, că suntem obişnuiţi altfel. Nu avem voie să intrăm la vestiare, facem duș acasă, venim deja echipați. Am mai văzut de colegi, dar nu am vorbit acolo, nu avem voie mai mult de trei.

Reclamă

Ne întâlnim în trecere, nu cu toţii. Eu cred că se va relua campionatul, am văzut şi o declaraţie a domnului Iohannis, care spunea că sportul se va relua, dar fără spectatori. Va fi ciudat primul meci, atât pentru că venim după o pauză lungă, dar şi fiindcă jucăm fără spectatori. Noi avem cei mai mulţi suporteri şi va fi greu, dar suntem conştienţi că ne sunt alături de acasă”, a mai spus Bălașa pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid Vezi toate știrile
Citește și