Închide meniul

Mihai Costea n-a stat deloc pe gânduri: „Steaua adevărată e cea a lui Gigi Becali! Ar trebui lăsată să joace în Ghencea”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 februarie 2023, 17:00

Mihai Costea n-a stat deloc pe gânduri: „Steaua adevărată e cea a lui Gigi Becali! Ar trebui lăsată să joace în Ghencea

Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni

Mihai Costea intervine în scandalul "FCSB în Ghencea" / Antena Sport

Mihai Costea n-a stat deloc pe gânduri, când a fost întrebat care crede că sunt adevăratele Steaua și Universitatea Craiova. Atacantul de 34 de ani joacă în prezent în Liga a 3-a, la Viitorul Dăești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frații Costea, Mihai și Florin, au ajuns să joace în al treilea eșalon din fotbalul românesc. Doar fratele mai mic, Mihai, a evoluat miercuri în meciul amical cu CSA Steaua, din Ghencea.

Mihai Costea n-a stat deloc pe gânduri: „Steaua adevărată e cea a lui Gigi Becali! Ar trebui lăsată să joace în Ghencea”

„Militarii” s-au impus categoric, scor 5-0, în prima partidă jucată de Mihai Costea pentru Viitorul Dăești.

La finalul duelului, fostul atacant de la FC U Craiova 1948 și FCSB a vorbit despre două subiecte sensibile din fotbalul românesc.

Mihai Costea consideră că FCSB este adevărata Steaua și că echipa patronată de Gigi Becali ar trebui lăsată să joace pe stadionul Ghencea.

Reclamă

Cel poreclit „Nilă” de Gigi Becali, pe vremea când juca la FCSB, și-a dat cu părerea și în scandalul Craiovelor.

„Sunt bine, am făcut și eu câteva antrenamente cu noua mea echipă. Este primul amical pentru noi, după câteva zile de antrenament și nu e ușor. Am întâlnit o echipă bună, care este în fruntea ligii a doua și a fost puțin greu. Dar o să ne pregătim bine și o să începem cu gândul de a promova.

(Reporter – Cum te simți în Ghencea?) Foarte bine, e o plăcere să joc aici. Păcat că nu joacă și cealaltă echipă aici (n.r. – FCSB). (Reporter – Crezi că ar trebui să fie lăsată și FCSB să joace aici?) Da, de ce nu? Părerea mea, ar fi cel mai bine să fie o echipă și să fie fotbalul ca înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate s-au despărțit și Craiova și Steaua și din această cauză are de pierdut doar fotbalul. (Reporter – Care sunt echipele adevărate?) Cea a lui Mititelu și cea a lui Gigi Becali”, a spus Mihai Costea, după CSA Steaua – Viitorul Dăești.

Ce spunea Mihai Costea despre perioada petrecută la FCSB

Fotbalistul care l-a costat pe Gigi Becali câte 36.000 de euro pentru fiecare gol marcat suspină după perioada petrecută în tricoul roș-albastru. A fost criticat dur de patron din cauza relației pe care a avut-o cu Daniela Crudu.

Recent, Mihai Costea a recunoscut că nu a mai ținut legătura cu latifundiarul din Pipera.

Cred că toți fotbaliștii și toți oamenii, în general, au regrete. Cred că puteam da mai multe fotbalului, puteam face mai multe. Și publicitatea negativă m-a tras înapoi, perioada cât am stat cu Daniela Crudu, nu prea-i convenea lui nea Gigi.

Aceste lucruri nu-ți fac bine ca fotbalist. Dar nu regret relația cu Daniela. De ce să o regret? Nu regret nimic din acest punct de vedere. Asta a fost să fie. Până la urmă, de la Steaua (n.r. FCSB) am plecat bine, în Dubai, unde am jucat ani buni.

N-am mai vorbit cu nea Gigi. Cred că nici dânsul nu ține legătura cu foștii jucători. Cu Adiță, fiul lui nea Adi, țin legătura. Vorbim des. Cam atât„, a declarat Mihai Costea, pentru gsp.ro.

Mihai Costea este din nou coleg cu fratele său, Florin Costea

Mihai Costea a semnat până în vară cu echipa de Liga a 3-a, Viitorul Dăești, unde a devenit coleg cu fratele său mai mare, Florin Costea. Cei doi au mai fost colegi la Craiova lui Mititelu şi la FCSB.

Reclamă

Este un lot foarte puternic, se vrea promovarea, am venit acasă să ajut să își îndeplinească obiectivele. Am mulți prieteni cu care am jucat la juniori la Vâlcea și asta m-a determinat să vin la Viitorul.

Am venit încrezător că o să promovam, nici nu mă gândesc că putem să ratăm accederea în play-off. Am semnat până în vară, după ce promovăm, o să văd dacă continui aici sau am și alte oferte” a spus Mihai Costea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și