Închide meniul
Foto

Mihai Costea și-a făcut autocritica. Ce a spus despre perioada petrecută la FCSB și relația cu Daniela Crudu: „Nu prea-i convenea lui nea Gigi”

Publicat: 18 aprilie 2022, 15:14

Mihai Costea și Daniela Crudu

Mihai Costea a fost într-o relație cu Daniela Crudu

Colaj Facebook

  • Mihai Costea a ajuns să joace în Liga 4
  • Ce spune despre perioada în care era criticat de Gigi Becali

Mihai Costea a surprins în momentul în care a decis să semneze cu Progresul București. Atacantul de 33 de ani, care a jucat pentru Craiova și Mititelu și FCSB, a acceptat oferta modică primită de la echipa din Liga a 4-a. „Nilă” nu va avea salariu și are promisă o primă de victorie de 300 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul care l-a costat pe Gigi Becali câte 36.000 de euro pentru fiecare gol marcat suspină după perioada petrecută în tricoul roș-albastru. A fost criticat dur de patron din cauza relației pe care a avut-o cu Daniela Crudu.

Mihai Costea, mesaj pentru Gigi Becali: „Nu regret relația cu Daniela Crudu”

Mihai Costea a recunoscut că nu a mai ținut legătura cu latifundiarul din Pipera.

Reclamă

Cred că toți fotbaliștii și toți oamenii, în general, au regrete. Cred că puteam da mai multe fotbalului, puteam face mai multe. Și publicitatea negativă m-a tras înapoi, perioada cât am stat cu Daniela Crudu, nu prea-i convenea lui nea Gigi.

Aceste lucruri nu-ți fac bine ca fotbalist. Dar nu regret relația cu Daniela. De ce să o regret? Nu regret nimic din acest punct de vedere. Asta a fost să fie. Până la urmă, de la Steaua (n.r. FCSB) am plecat bine, în Dubai, unde am jucat ani buni.

Reclamă

N-am mai vorbit cu nea Gigi. Cred că nici dânsul nu ține legătura cu foștii jucători. Cu Adiță, fiul lui nea Adi, țin legătura. Vorbim des. Cam atât„, a declarat Mihai Costea pentru gsp.ro.

Gigi Becali s-a împotrivit atunci relației și i-a transmis un semnal de alarmă atacantului său. Acesta nici nu a vrut să-l asculte pe finanțator.

Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace, am înţeles că e o devoratorare de bărbaţi! El e un sportiv tânăr care trebuie să se gîndească la viaţa şi la serviciul lui. Cît timp va sta cu ea nu va fi fotbalist, s-o lase! Mai sunt femei pe lumea asta, nu trebuie să-ţi iei femeie de la televizor! Dacă o lasă, Mihai se va pune pe picioare„, declara, în 2011, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai făceam și eu prostioare”. „Nilă” a ajuns să schimbe scutece

1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru Mihai Costea, în 2011. Nilă recunoaşte că a făcut greşeli care l-au costat cariera. Atacantul anunță că a învățat din deciziile eronate pe care le-a luat.

Cred că puteam să fac mult mai mult, părerea mea. Asta a fost să fie. Înainte eram şi eu mai tânăr, mai făceam şi eu prostioare, dar acum m-am schimbat„, a declarat atacantul de 33 de ani pentru AntenaSport.

Primii bani de la FCSB, 150.000 de euro, i-a dat pe o maşină de lux.

Aşa am simţit atunci… să îmi iau maşina respectivă. După aceea am mai avut încă 10 maşini„, a declarat Mihai Costea.

De 7 luni, fratele lui Florin Costea e tătic de băieţel și schimbă scutece. „Este foarte frumos”, a spus Mihai.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat