Închide meniul

Mihai Eşanu, intrare criminală în barajul „U” Cluj – Dinamo! Portarul i-a îngropat pe „câini” şi putea fi eliminat direct după o gafă uluitoare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 21:14

Mihai Eşanu, intrare criminală în barajul „U Cluj – Dinamo! Portarul i-a îngropat pe „câini şi putea fi eliminat direct după o gafă uluitoare

Dinamo a retrogradat în Liga 2. Cifrele dezastruoase ale "câinilor"

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Eşanu (23 ani) a avut o intrare criminală în barajul „U” Cluj – Dinamo şi putea fi eliminat direct. Momentul s-a petrecut chiar în minutul 14 al confruntării tur din barajul pentru menţinere/promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii au avut un început de coşmar în meciul tur cu Universitatea Cluj. Mihai Eşanu a comis o gafă colosală. Portarul a ieşit inexplicabil şi a avut o intrare criminală asupra lui Dragoş Tescan, care primise o minge excelentă.

Mihai Eşanu, intrare criminală în barajul „U” Cluj – Dinamo

Mingea a ajuns la Martin Remacle, care a profitat de gafa goalkeeper-ului şi a deschis scorul. Acesta a reuşit primul gol pentru Universitatea Cluj.

Tescan nu a putut să se bucure de reuşită. Fotbalistul ardelenilor a primit îngrijiri medicale minute bune.

După intrarea criminală, chiar dacă risca să fie eliminat direct, Mihai Eşanu a „scăpat” doar cu un cartonaş galben din partea lui Cătălin Popa.

Reclamă

Dusan Uhrin, îngrijorat înaintea barajului

Dusan Uhrin consideră că șansele sunt 50-50 pentru locul din Liga 1. Antrenorul lui Dinamo a lăudat la scenă deschisă pe U Cluj, amintind că pe unii dintre jucătorii „șepcilor roșii” i-a pregătit.

„Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați.

Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi.”, a spus Dusan Uhrin, înaintea meciului de baraj, cu U Cluj.

Partida retur, din „Ștefan cel Mare”, se va disputa pe 28 mai, de la ora 20:30.

PCH, primă de 40.000 de euro pentru Dinamo – „U” Cluj

Jucătorii lui Dinamo vor fi recompensați cu o primă de 40.000 de euro, dacă câștigă barajul de retrogradare/promovare cu „U” Cluj. Banii au fost strânși de suporterii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan).

„Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1. Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.

S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la istoria lui Dinamo. Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri”, a anunțat PCH, pe Facebook.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și