Închide meniul

Mihai Iosif avertizează rivalele Rapidului: „Eşecurile ne-au făcut puternici şi uniţi!” + Mesaj clar pentru contestatari: „Mă simt vânat, dar n-am nicio problemă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2021, 10:08

Mihai Iosif avertizează rivalele Rapidului: „Eşecurile ne-au făcut puternici şi uniţi! + Mesaj clar pentru contestatari: „Mă simt vânat, dar n-am nicio problemă!

Mihai Iosif, în timpul unui meci pentru Rapid

Mihai Iosif, în timpul unui meci pentru Rapid / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Iosif avertizează rivalele Rapidului

Antrenorul Rapidului vede partea plină a paharului, chiar dacă echipa sa nu a mai câştigat niciun meci de cinci etape. După remiza de la Sfântu Gheorghe, Mihai Iosif a transmis un mesaj clar contestatarilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am început foarte bine jocul. Am avut 2-0 după care ne-am crezut învingători. După 15 minute, am uitat că meciul are 90 de minute. Am jucat din nou în 10 oameni, asta deja… din nou, am primit penalty, nu ştiu dacă a fost penalty sau nu, şi nici roşu.

Rapidul din primele etape e tot acolo. Eşecurile noastre, cel puţin pe mine, m-au făcut mai puternic, sub nicio formă mai slab. Asta trebuie să ştie absolut toată lumea. Am stat, am avut momente când m-am simţit singur, m-am simţit trist, dar după aceea, am stat şi m-am gândit la câte am realizat. De unde am plecat eu împreună cu aceşti băieţi minunaţi şi mi-am dat seama că, de fapt, aceste eşecuri din ultimele meciuri, nu mă refer la cel de azi, pe mine, atât pe mine, cât şi pe ei, ne-au făcut mai puternici, mai uniţi.

Vânat mă simt de când am preluat Rapidul şi eram pe locul 11-13. N-am nicio problemă, v-am spus, sunt mai puternic ca niciodată. Nu sunt o persoană care caută alibiuri, am avut penalty cu Mediaş, cu Voluntari, în două meciuri în care nu am jucat cel mai strălucit fotbal. De un an de zile se fac valuri, de când am avut sanşe la promovare. Nu mi-a spus nimeni că n-aş avea credit eu, am obiectiv salvarea de la retrogradare, se ştie foarte clar”, a declarat Mihai Iosif.

Sepsi – Rapid 2-2 | „De ce să ne pierdem antrenorul?”. Dragoş Grigore nici nu vrea să audă de schimbarea lui Mihai Iosif

Mihai Iosif are motive să se teamă după un nou pas greşit făcut în campionat. Dragoş Grigore face scut în jurul antrenorului şi cere conducerii să nu se facă schimbări pe banca tehnică.

Reclamă

„Cred că, defensiv, în a doua repriză am făcut cum a trebuit. Era greu în 10 oameni, dar una peste alta am câştigat un punct. Urmează o pauză după care sper să revenim mai puternici. Echipa o simt cu anumite fluctuaţii, nu ştim să gestionăm anumite momente. Aici mă includ şi pe mine, probabil e nevoie de mai multă comunicare. Ne vom antrena mai mult şi vom încerca să eliminăm greşelile.

După 10-11 etape nu trebuie să ne plângem de oboseală. Au apărut însă accidentările neprevăzute, încercăm să ne pregătim cât să nu mai apară.

Care ar fi motivul pentru care am putea să pierdem antrenorul? În primele 6 etape am arătat atât de bine şi datorită antrenorului. Obiectivul echipei a fost salvarea de la retrogradare. Suntem vinovaţi cu toţii, nu cred că ar trebui să i se reproşeze ceva (n.r. lui Mihai Iosif). Ar trebui să i se acorde încredere totală„, a declarat Dragoş Grigore după Sepsi – Rapid 2-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și