Închide meniul

Sepsi – Rapid 2-2 | „De ce să ne pierdem antrenorul?”. Dragoş Grigore nici nu vrea să audă de schimbarea lui Mihai Iosif: „Să i se acorde încredere totală!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2021, 21:49

Sepsi – Rapid 2-2 | „De ce să ne pierdem antrenorul?. Dragoş Grigore nici nu vrea să audă de schimbarea lui Mihai Iosif: „Să i se acorde încredere totală!

Dragoş Grigore

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Iosif are motive să se teamă după un nou pas greşit făcut în campionat. Dragoş Grigore face scut în jurul antrenorului şi cere conducerii să nu se facă schimbări pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Grigore i-a luat partea lui Mihai Iosif: „Nu ar trebui să i se reproşeze ceva”

Cred că, defensiv, în a doua repriză am făcut cum a trebuit. Era greu în 10 oameni, dar una peste alta am câştigat un punct. Urmează o pauză după care sper să revenim mai puternici. Echipa o simt cu anumite fluctuaţii, nu ştim să gestionăm anumite momente. Aici mă includ şi pe mine, probabil e nevoie de mai multă comunicare. Ne vom antrena mai mult şi vom încerca să eliminăm greşelile.

După 10-11 etape nu trebuie să ne plângem de oboseală. Au apărut însă accidentările neprevăzute, încercăm să ne pregătim cât să nu mai apară.

Care ar fi motivul pentru care am putea să pierdem antrenorul? În primele 6 etape am arătat atât de bine şi datorită antrenorului. Obiectivul echipei a fost salvarea de la retrogradare. Suntem vinovaţi cu toţii, nu cred că ar trebui să i se reproşeze ceva (n.r. lui Mihai Iosif). Ar trebui să i se acorde încredere totală„, a declarat Dragoş Grigore după Sepsi – Rapid 2-2.

Sepsi – FC Rapid 2-2

Lucian Goge a deschis rapid scorul, în minutul 3, şi a reuşit primul gol din carieră în Liga 1. În minutul 9, Saifedine Alami a dus scorul la 2-0, după ce a fost scăpat din marcaj de fundaşii adverşi. Rămas singur cu portarul, marocanul a înscris cu uşurinţă!

Reclamă

Luckassen a reuşit o „dublă” de senzaţie şi a restabilit egalitatea. Atacantul a marcat din penalty, iar apoi a înscris cu o „torpilă” la care Moldovan nu a avut nicio replică. Giuleştenii au rămas în 10, după ce Alami a fost eliminat în repriza secundă.

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 18 puncte. De partea cealaltă, Sepsi a ajuns la a şasea remiză consecutivă şi ocupă locul 12, cu 10 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sepsi – Rapid 2-2
  • Dragoş Grigore nu îşi doreşte schimbarea antrenorului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și