Închide meniul

Mihai Iosif, declarația zilei! Kylian Mbappe, așteptat la Rapid după ratarea de pe Arena Națională. „Îl luăm să lucreze la penalty-uri cu noi”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 22:21

Mihai Iosif, declarația zilei! Kylian Mbappe, așteptat la Rapid după ratarea de pe Arena Națională. „Îl luăm să lucreze la penalty-uri cu noi

Mihai Iosif îl așteaptă pe Kylian Mbappe la Rapid

Profimedia

Kylian Mbappe a ratat penalty-ul decisiv din Franța – Elveția, meci care a dus la eliminarea campioanei mondiale de la Euro 2020. „Miță” Iosif exersează loviturile de departajare cu jucătorii Rapidului și îl așteaptă la antrenamente și pe starul lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif vrea să-l învețe pe Mbappe cum se execută un penalty

La penalty trebuie să lucrăm. A ratat și Mbappe și o să îl luăm și pe el să lucreze”, a glumit Mihai Iosif, după amicalul Rapid – FC Brașov 2-1.

Rapid s-a impus la Brașov datorită golurilor marcate de Adrian Bălan și Antonio Sefer. În celelalte două amicale ale verii, Rapid a învins Progresul Spartac cu 4-1 și a remizat cu Farul Constanța, 1-1.

„Nu urmărim rezultatul în această perioadă, urmărim să cristalizăm o echipă de start. Sper să găsim primul ’11’ ideal pentru prima etapă. În primul rând, trebuie să definitivăm lotul, asta este cel mai important”, a mai spus Mihai Iosif după meciul de la Brașov.

Mbappe, încurajat de Pele: „Capul sus!”

Kylian Mbappe a fost încurajat de Pele, după ce a ratat la loviturile de departajare pe Arena Națională. Legenda Braziliei îi cere lui Mbappe să nu se lase doborât de penalty-ul care a adus eliminarea Franţei de la Euro 2020.

Reclamă

„Capul sus, Kylian! Mâine este prima zi a unei noi călătorii”, a scris Pele. Pe brazilian nu îl deranjează că Mbappe l-a trecut pe rivalul său, Maradona, la poză profil de pe Twitter.

Mbappe nu a marcat niciun gol marcat în cele patru meciuri jucate de Franţa la turneul final

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și