Închide meniul
Foto

Euro 2020 | Kylian Mbappe, prima reacţie după coşmarul de la Bucureşti. „Îmi pare rău pentru acest penalty! Tristeţea este imensă!”

Mihai Ispas Publicat: 29 iunie 2021, 8:16 / Actualizat: 29 iunie 2021, 10:27

Reclamă
Euro 2020 | Kylian Mbappe, prima reacţie după coşmarul de la Bucureşti. „Îmi pare rău pentru acest penalty! Tristeţea este imensă!”

Profimedia

Kylian Mbappe, după ce a ratat la loviturile de departajare, în meciul dintre Franţa şi Elveţia de pe Arena Naţională, în optimile Euro 2020

Kylian Mbappe a oferit prima reacţie în urma meciului de coşmar de pe Arena Naţională, în care a ratat un penalty, iar Franţa a fost eliminată încă din optimile de finală ale Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, prima reacţie după coşmarul de la Bucureşti: Tristeţea este imensă!”

Starul în vârstă de 22 de ani le-a cerut scuze fanilor şi a promis că Franţa va reveni şi mai puternică.

“Foarte dificil de mers mai departe. Tristetea este imensă după această eliminare, nu ne-am putut îndeplini obiectivul. Îmi pare rău pentu acest penalty. Am vrut să ajut echipa, dar am eșuat. Va fi dificil să adorm, dar din păcate acestea sunt urcușurile și coborâșurile sportului pe care îl iubesc atât de mult. Știu că voi, fanii, sunteți dezamăgiți. Vreau să vă mulţumesc pentru susţinerea voastră şi pentru că aţi crezut mereu în noi. Cel mai important este să ne ridicăm mai puternici pentru următoarele şanse care vor veni. Felicitări şi multă baftă Elveţiei!”, a transmis starul Franţei într-un mesaj postat pe contul de Twitter.

Mbappe, niciun gol marcat la Euro 2020

Considerată marea favorită la câştigarea trofeului, Franţa a oferit surpriza neplăcută de la acest EURO. Starul Kylian Mbappe a avut un turneu horror. A ratat penalty-ul decisiv cu Elveţia, în contextul în care nu a reuşit să înscrie niciun gol la acest EURO.

Reclamă
Reclamă 4

Elveţia, primul sfert de finală la Euro în 67 de ani

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 3-3. Pentru Franţa au marcat Karim Benzema ’57, ’59 şi Paul Pogba ’75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic ’15 şi ’81 şi Mario Gavranovic ’90. În minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalty. Elveţienii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84.

La loviturile de departajare pentru Franţa au transformat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat. Pentru Elveţia au transformat Gavranovic, Schar, Akanji, Vargas, Mehmedi.

Elveţia s-a calificat în sferturile de finală pentru prima oară în 67 de ani şi va evolua contra Spaniei, care a eliminat Croaţia, scor 5-3.

Reclamă

„Sincer? Sunt încă șocat. Am arătat curaj și am dat totul pe teren. Cand egalezi campioana mondială dupa ce ești condus cu două goluri e incredibil. Nu pot să fiu mai mândru de atât. Nimeni nu a crezut în noi. Franța credea că a câștigat deja meciul. Am folosit asta în avantajul nostru!”, a spus portarul Yann Sommer, eroul Elveţiei, conform ESPN.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și