Închide meniul

Mihai Iosif, făcut praf înainte de Dinamo – Rapid. „A început să latre și nu e bine!” Care e marea problemă a giuleștenilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 16:23

Mihai Iosif, făcut praf înainte de Dinamo – Rapid. „A început să latre și nu e bine! Care e marea problemă a giuleștenilor

Academica Clinceni - Rapid

Hepta

Ionel Ganea e de părere că Mihai Iosif trebuie să-și tempereze discursul. Totodată, fostul atacant a indicat că flancul stâng al apărării giuleștene este „veriga slabă” a Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, făcut praf înainte de Dinamo – Rapid

„Cred că Iosif trebuie să fie un pic mai temperat, mai modest. Să fie mai liniștit. După câteva rezultate a început să latre și asta nu e bine. Când a vorbit prea mult nu a avut rezultate. Pentru Dinamo orice meci e foarte greu și important. Sunt într-o situație dificilă și trebuie să supraviețuiască cumva, să rămână în Liga 1. E cea mai proastă perioadă din istorie. E greu să scoată ceva cu Rapidul. Jucătorii, cu siguranță, sunt lipsiți de încredere.

Rapidul și-a revenit cu victoria asta în fața CFR-ului și are o echipă destul de bună. Nu orice echipă poate să le marcheze două goluri celor de la CFR Cluj, iar aceşti să nu își creeze nicio ocazie. Cred că ar fi bine pentru Dinamo să își dezvolte atacurile pe zona laterală, mai ales că lipsește Junior Morais. Centrările și mingile pe sus nu îi avantajează. Din moment ce au primit atâtea goluri, e clar că problemele cele mai mari la Dinamo sunt în apărare.

Orice e posibil. Poate să bată și Dinamo. Fundașii Rapidului nu sunt lenți. Eu nu îl consider pe Grigore un jucător lent. E un fotbalist foarte bun și completează bine cu Săpunaru. Dinamo ar putea să îi surprindă pe contraatac”, a spus Ionel Ganea, potrivit fanatik.ro.

Mihai Iosif: „Sunt vânat, dar eu nu sunt un iepuraş!”

Mihai Iosif nu o subestimează pe Dinamo înaintea derby-ului. Antrenorul giuleștenilor se așteaptă la un duel de foc în Ștefan cel Mare. „Sper că ne vom ridica la nivelul acestui derby”, a transmis acesta.

Reclamă

„Voi fi eu însumi în meciul de mâine seară. Va fi un derby în care lipsa galeriilor va conta foarte mult. Dar mor oameni pe capete, iar fotbalul trece în plan secund. Noi, în cadrul clubului Rapid, suntem cu toţii vaccinaţi. Eşti vânat de când începi să antrenezi o echipă, dar eu nu sunt un iepuraş, nu mă las prins aşa uşor. Dar să ştiţi că n-am simţit presiune din partea conducerii, am fost susţinut”, a declarat Mihai Iosif la conferința de presă

Dinamo – Rapid, derby-ul zilei în Liga 1

Dinamo traversează cel mai greu moment din istoria clubului. Echipa alb-roșie este pe penultimul loc în Liga 1, cu doar șapte puncte acumulate după 11 etape. În schimb, Rapid a învins-o în runda trecută pe campioan CFR Cluj, scor 2-0, și a urcat pe locul 6, cu 21 de puncte.

„Câinii”, care l-au angajat recent pe antrenorul Mircea Rednic, au suferit opt înfrângeri în ultimele nouă
meciuri de campionat. În ultima rundă, Dinamo a pierdut împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, în deplasare, scor 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

Formația din Ștefan cel Mare are cel mai fragilă defensivă din Liga 1, cu 28 de goluri încasate. În comparație, Rapid a primit doar 9 goluri, având a patra cea mai bună apărare din campionat. Dinamo nu stă bine nici pe faza ofensivă. Echipa lui Mircea Rednic a înscris doar 10 goluri, comparativ cu cele 15 ale giuleștenilor.

Ultima confruntare oficială dintre Dinamo și Rapid a avut loc în 2015 și a fost câștigată de „alb-roșiii”,
scor 2-0. La finalul acelui sezon, echipa din Giulești avea să retrogradeze în Liga 1.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și