Închide meniul

Mihai Neșu, cea mai puternică declarație despre conflictul FCSB – CSA Steaua: “Suferim cu toții!”. Soluția propusă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 13:13

Reclamă
Mihai Neșu, cea mai puternică declarație despre conflictul FCSB – CSA Steaua: “Suferim cu toții!”. Soluția propusă

Mihai Neșu a vorbit despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua

Mihai Neșu, în timpul unui interviu / AS.ro

Mihai Neșu a oferit, probabil, cea mai puternică declarație în legătură cu conflictul FCSB – CSA Steaua care frământă fotbalul românesc deja de ani de zile. Fostul fundaș, ajuns la 39 de ani, a vorbit despre subiectul sensibil care a dezbinat “familia” roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neșu a explicat că a rămas în relații bune cu ambele tabere și că nu poate, și nici nu vrea, să aleagă una dintre cele două cluburi.

Mihai Neșu, cea mai puternică declarație despre conflictul FCSB – CSA Steaua: “Suferim cu toții!”

Fundașul care a jucat în Ghencea în perioada  2001-2008 s-a arătat extrem de dezamăgit din cauza situației fotbalului românesc, unde există mai multe echipe cu același nume.

Mihai Neșu a făcut o propunere răsunătoare: toate cluburile care se bat pe istorie și palmares să facă pace și să se unească, pentru a revitaliza fotbalul din țara noastră.

“Sincer, nu vreau să dau gândul meu. Am și eu o idee despre această situație, dar orice gând zic supără pe cineva, dintr-o parte sau din altă parte, și n-are rost. Eu am fost și la stadion în Ghencea, sunt alături și de George (n.r. – Ogăraru), care se luptă acolo, la academie, să facă lucruri minunate, să implementeze modelul Ajax.

Reclamă
Reclamă 4

Îmi arată ce face, se implică foarte mult și îmi place că e așa dedicat în munca asta cu copiii. Oprița încearcă și el, acolo, dar momentan, din păcate, legislativ nu poți să faci mare lucru acolo, dar eu sunt alături de foștii mei colegi, indiferent de situația asta. 

Nu vreau să vorbesc despre ideea mea în problema asta, fiindcă se fac apoi atâtea interpretări și se supără unul, se supără altul, chiar dacă poate nu vrei să superi… Dar ce rost are să ne supărăm? Eu vreau să fim prieteni cu toții.

Neșu, dezamăgit de situația în care a ajuns fotbalul românesc: „Știți ce-i trist?”

Știți ce-i trist? Că sunt două Steaua, două Craiova, șapte Dinamo, trei Rapid. Asta-i trist! Asta arată că nu e unitate, că oamenii nu sunt uniți. Nu numai la Steaua, e o chestie generală. A, să nu mai zic că sunt 3 Timișoara sau câte sunt. Asta dă dovadă că, probabil, avem o mândrie de-asta exagerată, în care ținem de adevărul nostru, dar până la urmă nu știm care-i adevărul și din cauza asta suferă…

Reclamă

Suferim toți de situația asta care e la atâtea cluburi. Și, în mare, suferă și fotbalul românesc, că dacă am fi uniți, dacă din toate aceste echipe ar fi doar câte una, s-ar aduna cei mai buni din toate și altfel ar fi nivelul, banii s-ar aduna și ei de la toți și ar fi mai mulți.

Dar asta e situația, îmi pare rău… Și nu numai de FCSB și CSA. De toate, și de Dinamo, și de Rapid. E trist. Asta dă dovadă de dezbinare în poporul român, până la urmă, că-i problema asta în toată țara, nu numai în fotbal. Ar fi bine să devenim mai buni”, a spus Mihai Neșu, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Simona Halep, gata de sărbătoare! Mesaj pentru tricolori: „Îmi place să aplaud performanța!”

20:35

România – Belgia, la EURO 2024 | Cum l-a descris Alex Chipciu pe Nicolae Stanciu în presa belgiană

20:34

Cristiano Ronaldo, gest incredibil în Turcia – Portugalia! Putea scrie istorie la EURO 2024, dar a luat o decizie neaşteptată

20:14

LIVE TEXTTurcia – Portugalia 0-3. Cristiano Ronaldo, assist la golul lui Bruno Fernandes! Akaydin, autogol uluitor!

19:53

„Nu era ok aştepte!” Jucătorul României a semnat cu noua echipă în timpul EURO 2024: „Oferta financiară e foarte bună”

19:45

VIDEOAlexandru Avasiloaie, pe locul 10 în finala la sărituri de la 3 metri. Campionatul European de Nataţie, LIVE în AntenaPLAY

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și