Închide meniul

Mihai Răduț, la un pas de revenirea în Liga 1! Fostul campion cu FCSB a jucat pentru FC Voluntari într-un amical

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 martie 2022, 13:15 / Actualizat: 25 martie 2024, 19:11

Mihai Răduț, la un pas de revenirea în Liga 1! Fostul campion cu FCSB a jucat pentru FC Voluntari într-un amical

Mihai Răduț, în probe la FC Voluntari

As.ro

Mihai Răduț, la un pas de revenirea în Liga 1! Mihai Răduț (32 de ani) se află în probe la FC Voluntari. Fostul atacant de bandă de la FCSB a jucat ultima oară în Cipru, la Aris Limassol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răduț și-a făcut apariția în meciul amical disputat astăzi de FC Voluntari cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, pe terenul ilfovenilor.

Mihai Răduț, la un pas de revenirea în Liga 1! El se află în probe la FC Voluntari

Răduț n-a mai jucat un meci oficial din luna ianuarie. Fostul jucător al FCSB-ului, din perioada 2010-2014, a semnat cu Aris Limassol vara trecută, dar aventura sa din Cipru s-a încheiat repede.

Răduț ar putea reveni în Liga 1 după numai jumătate de an. Astra Giurgiu este ultima echipă din România pentru care a evoluat atacantul cu 3 selecții la națională.

De-a lungul timpului, jucătorul de 32 de ani a mai evoluat la Curtea de Argeș, Pandurii, Hatta Club (Emiratele Arabe Unite) și Lech Poznan (Polonia).

Reclamă

Mihai Răduț, campion al României cu FCSB în urmă cu 8 ani

În tricoul FCSB-ului, Răduț a adunat 54 de apariții, reușind să marcheze numai două goluri. Alături de “roș-albaștri”, atacantul și-a trecut în palmares un titlu în Liga 1 (2014) și o Cupă a României (2011).

FC Voluntari are deja în componență jucători cu experiență în Liga 1, precum Constantin Budescu și Gabi Tamaș. Formația ilfoveană s-a calificat în play-off după un sezon regulat excelent. Trupa lui Liviu Ciobotariu se află pe locul 4, după primele două etape din play-off.

În prima rundă, FC Voluntari a fost învinsă de campioana CFR Cluj, scor 1-3. Apoi, ilfovenii au câștigat duelul cu Universitatea Craiova, scor 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Taras Stepanenko și Sergiy Kryvtsov, în tribune la FC Voluntari după ce l-au refuzat pe Gigi Becali

Taras Stepanenko și Sergiy Kryvtsov au fost prezenți în tribune la meciul amical dintre FC Voluntari și Petrolul, alături de copiii lor.

Cei doi jucători ucraineni de la Șahtior Donețk, împreună cu căpitanul lui Dinamo Kiev, Sergiy Sydorchuk, au ales să se antreneze la baza ilofevenilor.

Cei 3 internaționali ucraineni primiseră invitație și din partea lui Gigi Becali, însă au considerat că baza FCSB-ului, din Berceni, este mult prea departe de locul în care locuiesc în prezent, în Pipera.

Sergiy Sydorchuk, Taras Stepanenko și Sergiy Kryvtsov au plecat din Ucraina și au trecut granița în România după ce Rusia a declanșat războiul, la ordinul lui Vladimir Putin.

Recomandări
  • Mihai Răduț, în probe la FC Voluntari
  • Fostul atacant de la FCSB ar putea reveni în Liga 1

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și