Închide meniul

Mihai Rotaru a ales între Papură și Edi Iordănescu. "Este antrenorul cu cea mai bună medie de puncte"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2020, 19:29

Mihai Rotaru a ales între Papură și Edi Iordănescu. "Este antrenorul cu cea mai bună medie de puncte"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Corneliu Papură rămâne antrenorul Craiovei

În ultimele zile, în Bănie s-a vehiculat tot mai mult numele lui Edi Iordănescu. Rotaru a ținut să precizeze că nu a discutat cu tehnicianul care este pe picior de plecare la Gaz Metan Mediaș. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru l-a reconfirmat pe Corneliu Papură

Actualul antrenor al oltenilor a fost schimbat cu Victor Pițurcă, dar a revenit "principal" după ce fostul selecționer a fost demis.

"I-am dat credit lui Papură, dar în acel moment era o situaţie extrem de delicată. Suporterii erau împotriva echipei, atmosfera era deteriorată, se simţea nevoia de o schimbare. Până la urmă, a fost o decizie bună pentru acel moment, dar şi pentru ce a urmat ulterior, Cornel a revenit şi gândiţi-vă că e antrenorul cu cea mai bună medie de puncte de foarte mulţi ani.

Nu am discutat cu Edi de patru, cinci luni, nu a vorbit nimeni de la Craiova. Nu luăm în calcul schimbarea de antrenor şi nu am discutat cu Edi, exclus! Ţin foarte mult la Victor Piţurcă, îl respect foarte mult, dar a fost o decizie şi ţine de bucătaria noastră internă", a declarat Mihai Rotaru la Telekom Sport

Universitatea a fost prima echipă din România care a reluat antrenamentele pe timpul pandemiei. Jucătorii se pregătesc deja de o săptămână.

Reclamă

"Ei s-au organizat în grupe de câte 3 pe un teren şi vin şi respectă nişte proceduri până la intrarea pe stadion, spălatul pe mâini, au puse echipamentele pe teren, în aer liber, fiecare se îmbracă, se fac circuitele respective, respectăm distanţa, nu e vorba de 4 metri, ci de 20-30 metri. Apoi se duc acasă, se schimbă şi a doua zi se reia programul.

I-am organizat să nu vină mai mult de 3 pe un teren. Interesul este al nostru, Gândiţi-vă că dacă am avea vreun caz în club, ar fi o problemă mare", a precizat patronul oltenilor.

În momentul întreruperii Ligii 1, alb-albaștrii ocupau a treia treaptă a podiumului. Aveau patru puncte de recuperat față de liderul CFR Cluj. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și