Închide meniul

Mihai Rotaru îi caută înlocuitor lui Laurenţiu Reghecampf. Patronul Universităţii Craiova vrea să aducă un fost antrenor de la FCSB!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2021, 10:05

Mihai Rotaru îi caută înlocuitor lui Laurenţiu Reghecampf. Patronul Universităţii Craiova vrea să aducă un fost antrenor de la FCSB!

Suma uriaşă pe care Laurenţiu Reghecampf trebuie să i-o dea lui Mihai Rotaru

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Oltenii au ajuns pe locul 5 în Liga 1, la 25 de puncte în spatele liderului CFR Cluj. Patronul alb-albaştrilor se teme chiar şi pentru calificarea în play-off şi este decis să facă modificări importante. A ajuns astfel să fie tentat să aducă un fost antrenor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronny Levy ar putea lua locul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Potrivit digisport.ro, conducătorii Universităţii Craiova s-au interesat de soarta lui Ronny Levy, antrenorul de 55 de ani care a pregătit-o pe echipa lui Gigi Becali în 2011. Tehnicianul care a stat şi pe banca Unirii Urziceni are rezultate notabile în Israel. A dus-o pe Hapoel Beer Sheva pe primul loc în campionat. Mai mult, jucătorii lui sunt neînvinşi în cele 15 etape.

Rotaru ar fi pus pe cineva din anturajul său să vadă în ce condiţii poate fi numit Levy. Antrenorul israelian a fost dorit la Craiova şi anul trecut, după ce Cristiano Bergodi a fost demis.

Maccabi Haifa, Petah Tikva, Unirea Urziceni, Beitar Ierusalim, FCSB, Anorthosis, Maccabi Netanyași Hapoel Beer Sheva sunt echipele pe care le-a antrenat până acum Ronny Levy. În urmă cu un deceniu a fost demis după numai 14 etape de Gigi Becali.

Şi Mirel Rădoi este pe lista lui Mihai Rotaru

Patronul grupării din Bănie vrea să îl aducă pe Mirel Rădoi la echipă, pentru ca alb-albaştrii să „spele” ruşinea finalului de an. Fostul selecţioner al României este liber de contract după despărţirea de echipa naţională.

Reclamă

Nu mă înțeleg foarte bine doar cu Mihai Rotaru. Discut cu mai mulți oameni din fotbal, nu înseamnă că în funcție de relații mă voi duce la un club de fotbal. Cu ani în urmă am spus că, fiind oltean, îmi doresc foarte mult să antrenez Universitatea Craiova„, spunea Rădoi în noiembrie 2020.

Mihai Rotaru i-ar fi reproşat lui Reghecampf libertatea excesivă acordată mai mult şi petrecerile cu lăutari din cantonament. Patronul l-ar fi arătat cu degetul pe antrenor chiar şi pentru interviul oferit pentru „Fiţă cu Adiţă”. La toate acestea se adaugă scandalul de divorţ în care este implicat cu Anamaria Prodan.

Din moment ce a apărut şi criza de rezultate, Mihai Rotaru ar putea să schimbe jucătorul încă din această pauză competiţională. S-a intrat deja în vacanţă, primul meci al Universităţii Craiova fiind programat pe 22 ianuarie, cu Rapid. Reghecampf are contract până în 2023, dar ar putea fi băgat în şedinţă de finanţator.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și