Închide meniul

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2! De la ce fotbalist aşteaptă 35 de goluri pe sezon şi cum a glumit înainte de FCSB – FC Voluntari

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 23:27

Reclamă
Mihai Rotaru, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2! De la ce fotbalist aşteaptă 35 de goluri pe sezon şi cum a glumit înainte de FCSB – FC Voluntari

Mihai Rotaru este patronul de la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2. Mihai Rotaru este în culmea fericirii după victoria care a relansat lupta la titlu. Patronul oltenilor are mari aşteptări de la Jovan Markovic, autorul golului de 2-2, de la care aşteaptă nu mai puţin de 30 de goluri în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au oferit un meci nebun. Oltenii au deschis scorul prin Alexandru Creţu, însă campioana a întors scorul prin golurile marcate de Bordeianu şi Petrila. Craiova a avut un final fabulos de meci. Markovic şi Rogulic, la ultima fază a meciului, au adus victoria oltenilor. Jovan Markovic a reuşit un gol şi a dat şi o bară.

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2

„A fost spectacol, a fost sărbătoare. Ei au rămas datori, nu noi. O să îi batem pe amândoi. E cel mai dulce gust. Mâine va fi o refacere foarte dulce după efort. Noi ne băteam la titlu dacă câştigam. Chiar glumeam cu cineva de la Voluntari şi spuneau – voi îi bateţi pe ei, noi pe ei.

Markovic un bun naţional. Markovic glumeşte şi îmi spune: „Ce vrei de la mine?”. El trebuie să dea lejer 30-35 de goluri. Va fi primul care va câştiga titlul ca jucător, antrenor şi preşedinte. Locul doi este important, dar Cupa este şi mai importantă. Este meciul vieţii noastre”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a relansat lupta la titlu

Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a reuşit o victorie fabuloasă în derby-ul cu CFR Cluj, iar FCSB poate profita şi să se poată apropia la 5 puncte înaintea derby-ului din Gruia.

Reclamă

„E greu, e a doua oară când am câştigat în ultima secundă. Eu cred că am făcut un meci bun. Suntem bucuroşi că am câştigat şi sper să continuăm pe acelaşi drum. Avem un meci greu cu Farul, mergem la Piteşte, ne aşteaptă o săptămână a Paştelui grea.

Nu a fost uşor, cei de la CFR Cluj au revenit şi au condus cu 2-1. E foarte greu să revii cu CFR Cluj de la 2-1. Toată lumea a intrat bine, ne-am dorit toate cele 3 puncte. Nu le reproșez, dar a fost foarte ușor, la primul gol trebuia să ne comportăm altfel, ca o echipă care închide rezultatul pe final de primă repriză. La golul doi tot o eroare colectivă.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dacă reușim să câștigăm următoarele două meciuri, nu va fi ușor, dar dacă reușim, urmează dubla cu cele două echipe din vârful clasamentului și putem spera la locul 2. E mai frumos așa campionatul, noi nu avem absolut nimic în mână, cei de la CFR au multe puncte avans„, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și