Închide meniul

Mihai Rotaru, săgeți către FCSB înainte de derby: „În tur i-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei!”

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 8:57

Reclamă
Mihai Rotaru, săgeți către FCSB înainte de derby: În tur i-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei!”

Mihai Rotaru, săgeți către FCSB înainte de derby

Universitatea Craiova - FCSB / Hepta

Mihai Rotaru a lansat săgeți către FCSB înainte de derby-ul din această seară. Acționarul de la Universitatea Craiova le-a reamintit roș-albaștrilor de meciul din turul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci formația din Bănie s-a impus, pe teren propriu, scor 2-1. Mirel Rădoi și Nicolae Dică erau antrenorii celor două echipe la acel meci.

Mihai Rotaru, săgeți către FCSB înainte de derby: „În tur i-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei!”

„Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului.

La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu VAR. De ce nu i-am bate din nou?

Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat. Cu toate că înțeleg că aceeași brigadă, dar în situație inversă, cu Dan Petrescu (n.r. – Radu Petrescu) în camera VAR, au fost la U Cluj – Rapid, la acel penalty nedat”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Reclamă

Înainte de derby-ul din această seară de pe Arena Națională, FCSB ocupă locul 3 în Liga 1, cu 47 de puncte. De cealaltă, Universitatea Craiova este pe 5, cu 44 de puncte.

Pavel Badea îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova: „Trebuie să fie un semnal de alarmă! Până la vară, nu vor mai fi plecări!”

Pavel Badea, directorul de la CS Universitatea Craiova, îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova. În această iarnă, formația olteană s-a despărțit de nu mai puțin de șapte jucători.

Paul Papp (Petrolul), Dan Nistor (U Cluj), Eduard Florescu (Botoșani), Ivan Martic (U Cluj – împrumut), Denis Rusu (Gloria Buzău), Marian Danciu (CSO Slatina – împrumut) și Giedrius Arlauskis (reziliere a contractului) sunt cei șapte jucători care au plecat de la Universitatea Craiova, în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Pavel Badea consideră că plecările în masă, de la Universitatea Craiova, din ultima perioadă, reprezintă seriozitatea și dorința de performanță a celor care conduc formația olteană. Totodată, spune că aceste mutări trebuie să fie un semnal de alarmă pentru jucătorii care nu îndeplinesc cerințele clubului.

„Cred că aceste plecări sunt benefice, nu vreau să fiu rău. Nu pun la îndoială valoarea celor care au plecat, ci doar spun că acele plecări au arătat seriozitatea, dorința de performanță a celor care conduc actualul grup.

Totodată, arată că, în cazul în care nu se îndeplinesc condițiile și cerințele cerute jucătorilor, și ei pot fi schimbați, nu numai antrenorii. Ei sunt jucători valoroși, extrem de importanți pentru fotbalul românesc.

Această schimbare trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toți cei care au rămas, că, dacă ei au plecat, cei care erau titulari de drept, oricui i se poate întâmpla asta, în cazul în care nu face ceea ce îi cere antrenorul.

S-a renunțat la ei pentru că dorința patronului și a antrenorului a fost aceea de a întineri echipa, a da un suflu nou și o altă imagine. Până la vară, nu vor mai fi plecări de jucători”, a declarat Pavel Badea, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și