Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene! De la ce se trage suspendarea

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 martie 2023, 22:24

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene! De la ce se trage suspendarea

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene

Malcom Edjouma / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene! Managerul general al roș-albaștrilor susține că această suspendare se trage de la meciul FCSB – West Ham, din grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că reprezentantul FARE, prezent la acel meci, a notat în raport faptul că suporterii bucureștenilor au avut scandări rasiste. Astfel că FCSB va disputa fără suporteri următorul meci, de acasă, din cupele europene.

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene

În plus, oficialul FCSB-ului a dezvăluit faptul că formația din Capitală va juca, meciul respectiv, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Pe Arcul de Triumf putem juca, dar e mic. Primul meci din cupele europene va fi fără fani. De la meciul cu West Ham (n.r. se trage suspendarea). S-au auzit nişte scandări, era meciul cu Rapid după şi s-a scandat…. Reprezentantul FARE, acest ninja, care nimeni nu ştie cine e, a spus că au fost scandări rasiste şi pentru asta (n.r. dat suspendarea).

S-a primit o etapă cu porţi închise. Vom juca pe Arcul de Triumf atunci. Ce sens are să jucăm pe Arena Naţională acel meci?”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

ÎCCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Marți, ÎCCJ a decis ca procesul, pentru palmares, dintre FCSB și CSA Steaua să se rejudece.

„Contează foarte mult (n.r. decizia), pentru că această decizie a venit datorită suporterilor, datorită Asociației Salvați Steaua. Este ceea ce am cerut noi în instanță. Mă bucur că au desființat toată sentința din apel. Să se rejudece de niște judecători care, cât de cât, cunosc fotbalul românesc și legea sportului.

Acum, oricare judecător ar putea să înțeleagă, pentru că o echipă care continuă în Liga 1 nu poate să piardă palmaresul sau ceea ce a muncit.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul 98′, cânt a preluat domnul Viorel Păunescu, n-a preluat un tanc, o mitralieră sau un avion, ca să poți să clasifici documentele. Dar am o înregistrare de la cineva, în care se spune că au pierdut documentele, vezi domne în ghilimele, între CSA și Viorel Păunescu.

Bun, în momentul în care tu preiei această societate, care și acea societate a lui Păunescu a fost înființată în 98’… Același lucru s-a întâmplat în 2003. Trebuia să înființezi o nouă societate și să preiei tot ce a luat domnul Păunescu. Domnul Păunescu, în momentul în care i-a dat acele hârtii, că în baza a 300.000 sau 500.000, cât a costat Neaga sau Aliuță…

După ce i-a luat pe jucătorii aceia, tu ai ajuns, la un moment dat, să nu mai ai bani să duci Steaua. O lăsasei pe locul 14. În momentul în care tu i-ai spus lui Gigi: «Bă, ți-o dau, dar trebuie să-ți faci o societate». El și-a făcut acea societate. Deci, practic, oamenii au văzut nereguli acolo și au spus: «Păi, ce ați făcut? Ați împărțit o continuitate și un palmares?»”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și