Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat când va juca din nou Florinel Coman pentru FCSB. „Atunci va fi gata!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 19:52

Mihai Stoica a anunțat când va juca din nou Florinel Coman pentru FCSB. „Atunci va fi gata!

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman

Hepta via Sport Pictures - Răzvan Păsărică

„După meciul cu Craiova, din etapa a 17-a, Coman va fi gata să joace”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekoksport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Universitatea Craiova – FCSB este programat pe 28 noiembrie.

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman

Deși a stat mai mult în afara gazonului în ultimul an, Florinel Coman nu s-a remarcat nici atunci când a fost apt de joc. Are doar trei goluri în ultimele două sezoane de Liga 1.

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Reclamă

Regresul lui Florinel Coman este vizibil și în valoarea lui pe transfermarkt.com. În martie 2020, starul lui FCSB valora nu mai puțin de 6 milioane de euro, dar acum cota lui a scăzut la 4,5 milioane de euro.

Florinel Coman putea să se transfere în MLS

Florinel Coman ar fi putut prinde transferul carierei în State. Prezent în studioul AS.ro LIVE, Liță Dumitru a dezvăluit că i-a dus patronului de la FCSB o ofertă de 7.000.000 de euro pentru ”perla” sa. Gigi Becali a refuzat însă suma propusă de americani.

Fără a dezvălui echipa de la care a venit oferta, Liță Dumitru susține că Florinel Coman putea ajunge în MLS, chiar după transferul lui Alexandru Mitriță la New York City.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am discutat cu prietenul meu, care mi-a făcut cunoștință cu un impresar. Eu am vorbit cu Giovanni, am vorbit cu toată lumea. Dacă Gigi voia 7.000.000 de euro, acum, Coman era în America. Cei de acolo îl luau, sută la sută. Nu era de la New York, era din altă parte oferta. Discuția a fost după ce s-a transferat Mitriță în America”, a dezvăluit Liță Dumitru la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Mihai Stoica a anunțat când va juca din nou Florinel Coman pentru FCSB
  • Când revine „Mbappe de România”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și