Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat revenirea lui Vinicius la echipă şi a vorbit despre situaţia lui Florinel Coman: „Se antrenează normal!” Ce se întâmplă cu Ianis Stoica

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 23:37

Mihai Stoica a anunţat revenirea lui Vinicius la echipă şi a vorbit despre situaţia lui Florinel Coman: „Se antrenează normal! Ce se întâmplă cu Ianis Stoica

Vinicius și Miron, două dintre piesele grele de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica i-a liniştit pe fanii celor de la FCSB în privinţa lui Paulo Vinicius. Fundaşul brazilian va reveni şi el la antrenamente şi rămâne una dintre piesele de bază la echipă. Şi Florinel Coman e la capacitate şi e gata să pună umărul în lupta la titlu cu CFR Cluj. În schimb, Ianis Stoica se antrenează separat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat revenirea lui Vinicius

Vinicius vine mâine (n.r. – sâmbătă), l-am lăsat, era normal. Ianis Stoica şi Perianu fac separat, dar vor intra şi ei. Coman face normal, e ok, Cordea ok, despre Musi o să mai auziţi„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

FCSB a anunțat jucătorii cu care a început cantonamentul de iarnă

FCSB a început pregătirea de iarnă pentru ultimele meciuri din sezonul regulat al Ligii 1. Vicecampioana a anunțat un lot de 30 de jucători care se vor antrena sub comanda lui Toni Petrea la baza din Berceni. Spre deosebire de rivalele sale, FCSB a ales să rămână în România pentru pregătirea de iarnă din acest an. Roș-albaștrii se vor antrena la baza din Berceni, acolo unde Gigi Becali s-a lăudat că creat cele mai bune condiții.

De cantonament n-au scăpat vedetele Florin Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu. Pe lângă jucătorii care deja făceau parte din lotul de Liga 1, au fost convocați și tinerii Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) și Andrei Tănasă (2002).

Sursa: Facebook FCSB

Alexandru Maxim, „Courtois de România”

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre Alexandru Maxim, portarul de 14 ani de la FCSB care a atras toate privirile la vizita medicală. Mihai Stoica îl compară deja cu starul lui Real Madrid, Thibaut Courtois. Alexandru Maxim de la FCSB nu are nicio legătură cu mijlocaşul naţionalei României şi al celor de la Gaziantep. Mihai Stoica crede că tânărul portar va avea un viitor strălucitor. La doar 14 ani, Alexandru Maxim de la FCSB impresionează prin înălţimea pe care o are.

Reclamă

Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88m. Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: „Băi, Courtois, ce înălțime ai?” 1.99m! Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaș de la Gaziantep), dar ăsta va fi mai mare”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și