Închide meniul

Mihai Stoica a dat de pământ cu ultrașii lui CSA Steaua: „Nu există! Echipa e o glumă proastă, n-are nicio perspectivă!”. Atac furibund al lui MM

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 23:53 / Actualizat: 3 aprilie 2022, 7:47

Mihai Stoica a dat de pământ cu ultrașii lui CSA Steaua: „Nu există! Echipa e o glumă proastă, n-are nicio perspectivă!. Atac furibund al lui MM

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica avut o reacție acidă după ce a văzut meciul CSA Steaua – Petrolul, scor 2-1, din play-off-ul Ligii 2. Managerul general al lui FCSB nu a fost impresionat de atmosfera făcută de ultrașii grupării din Ghencea și a dat de pământ cu susținătorii „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproape 8.000 de suporteri au fost în tribunele Stadionului Steaua. Cele două galerii s-au întrecut în coregrafii și au aprins torțe și fumigene. „Dubla” lui Chipirliu i-a ajutat pe roș-albaștri să câștige derby-ul cu liderul din liga secundă.

Mihai Stoica, atac la ultrașii lui CSA Steaua

MM i-a arătat cu degetul pe fanii lui CSA și le-a adus aminte de asistența redusă de la celelalte meciuri din campionat. A izbucnit și la adresa celor de la MApN, care finanțează echipa.

Au fost fani pentru că era meci cu Petrolul. Dacă ar fi cum se dau ei, veneau și la meciurile cu Slobozia. Stai liniștit, că nu există…

Echipa e o glumă proastă a unora. În loc să aibă grijă de militarii români care mor în accidente aviatice sau în camioane fără frâne, ei bagă banii noștri într-o echipă de fotbal care nu are nicio perspectivă, niciun viitor. Echipa speră într-o altă decizie anapoda a Instanței”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Oficialul lui FCSB este convins că UTA are cea mai frumoasă galerie din țară. A explicat și de ce crede asta.

Publicul de la Arad e de departe numărul 1 din România. N-am mai văzut public ca la Arad. Am mai văzut public, dar care te înjură”, a mai spus MM.

Daniel Oprița le-a mulțumit fanilor după CSA Steaua – Petrolul 2-1

„Militarii” au câștigat împotriva liderului după ce au revenit de la 0-1, prin „dubla” lui Chipirliu (57, 69). Diarra a marcat golul „lupilor galbeni”, în minutul 10.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după fluierul final, Daniel Oprița s-a bucurat în fața ultrașilor din peluză și chiar s-a îmbrățișat cu câțiva fani. Roș-albaștrii încearcă să obțină la TAS dreptul de a promova în Liga 1.

Ne așteaptam să avem un meci greu, am jucat cu liderul. Sunt foarte bucuros că am reușit să revenim după ce am fost conduși la pauză. În prima repriză am intrat timorați, miza jocului și-a pus amprenta. Astea sunt meciurile adevărate pe care trebuie să le câștigi. Le-am zis jucătorilor că nu trebuie să fim învinși cu Petrolul pe stadionul nostru. E o victorie meritată. Îi felicit pe jucători și pe publicul care ne-a împins de la spate.

Așteptam să vină și la celalalte meciuri, sunt foarte importanți pentru noi, pentru echipă, să facă o atmosferă frumoasă. Îi vrem alături de noi la toate meciurile.

Lupta s-a strâns, nici cei de la Petrolul nu mai sunt așa siguri de locul 1. Se joacă până la final, orice se poate întâmpla. Noi jucăm până la final și vedem ce se va întâmpla (n.r. dacă vor primi dreptul de a promova). Nu ar trebui să ne intereseze (n.r. atmosfera incertă)„, a declarat Daniel Oprița.

Recomandări
  • CSA Steaua – Petrolul 2-1
  • Mihai Stoica, atac la fanii „militarilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și