Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit care este cea mai mare umilință trăită la FCSB: „Așa ceva n-am pățit în viața mea, nici când eram la Galați!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 aprilie 2022, 8:36

Mihai Stoica a dezvăluit care este cea mai mare umilință trăită la FCSB: „Așa ceva n-am pățit în viața mea, nici când eram la Galați!

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB

Profimedia

Mihai Stoica încă se gândește la eliminarea FCSB-ului din UEFA Conference League, de la începutul sezonului. Echipa patronată de Gigi Becali a fost învinsă în turul 2 preliminar de Șahtior Karagandy, după loviturile de departajare. Managerul general de la FCSB spune că eliminarea respectivă reprezintă cea mai mare rușine din cariera sa petrecută în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu poate să uite eliminarea prematură a FCSB-ului din UEFA Conference League. Vara trecută, clubul lui Gigi Becali a fost învins dramatic de Șahtior Karagandy, după loviturile de departajare.

Mihai Stoica a dezvăluit care a fost cea mai mare rușine trăită la FCSB

FCSB a câștigat cu 1-0 manșa tur, de la București, dar formația din Kazahstan a reușit să egaleze situația la general în meciul retur, iar calificarea s-a decis la „loteria” penalty-urilor. Olimpiu Moruțan a fost singurul care a ratat, iar Karagandy a avansat în turul următor.

„Din punct de vedere sportiv, a fost un dezastru 2021. Ne-a scos Karagandy, a fost o rușine cum eu n-am trăit în viața mea. Nici când eram la Galați, când ne-a scos Gorica.

Sună prea urât Karagandy. Dacă discutăm de venituri și cheltuieli, bineînțeles că e ok când ai profit, dar rămâne impresia deplorabilă din cupele europene.

Reclamă

Nu pot decât să prefer să fim pe plus în fiecare an. Dacă ne ducem pe minus, atunci o să închidem prăvălia. Că alții reușesc să o ducă cu datorii imense, bravo lor, înseamnă că nu-i interesează bani.”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ce profit a obținut FCSB în 2021. Vis împlinit pentru Gigi Becali

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015 și a ratat din nou calificarea în grupele competițiilor europene. Chiar și așa, clubul din Berceni a reușit să obțină venituri mai mari decât cheltuielile.

Vicecampioana României a reușit să termine anul 2021 cu un profit de 10.333.679 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 2 milioane de euro. FCSB a obținut, din sponsorizări, aproape 9 milioane de lei și 12.7 milioane de lei din drepturi de difuzare.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai mare sumă care a intrat în bugetul clubului vine din transferuri. Dacă în 2020 obținea puțin sub 14 milioane de lei, în 2021 a reușit să își asigure 49.185.334 de lei din vânzarea de jucători. Dennis Man și Olimpiu Moruțan l-au ajutat pe Gigi Becali să încheie anul trecut pe plus.

Mai mult decât atât, FCSB nici nu are mari probleme cu sumele restante față de angajați. Acestea sunt mai mici de un sfert de milion de euro. Situația este diametral opusă cu cea de la CFR Cluj. Campioana Ligii 1 în ultimii 4 ani are datorii uriașe!

 

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și