Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit cum a reacţionat Constantin Budescu după ce a fost criticat dur de Gigi Becali: „Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2021, 13:30

Mihai Stoica a dezvăluit cum a reacţionat Constantin Budescu după ce a fost criticat dur de Gigi Becali: „Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie

Constantin Budescu, în timpul unui antrenament

Hepta

„E cel mai relaxat om pe care l-am văzut vreodată, fotbalist. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat. Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie. E relaxat”, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să îl dea afară pe Constantin Budescu

Patronul vicecampioanei vrea să facă curăţenie şi la echipă. I-a dat un mesaj clar vedetei Constantin Budescu. Îl poate îndepărta de la echipă în orice moment dacă nu se încadrează în cerinţele sale.

„Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep… Este prietenul meu. Am avut o relație bună cu el. Asta nu înseamnă că vii la FCSB… atunci, să facem concurs de exterioare şi să fie el primul.

Nu merge aşa. Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere! Bă, nu-i o problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Edi Iordănescu, detalii despre relaţia cu Constantin Budescu

Edi Iordănescu și-a reziliat deja contractul cu FCSB, după presiunile publice făcute de către Gigi Becali. Fostul antrenor al “roș-albaștrilor” a vorbit şi despre relația sa cu mijlocașul Constantin Budescu.

Reclamă

„Întrebați-l pe Budescu pe cine a sunat prima oară, ce am făcut eu după ce m-a sunat și dacă nu la jumătate de oră l-a sunat patronul să-i propună să vină. Cred că patronul trebuia să fie mai clar în ce a spus. E adevărat, am spus că dacă reușim să-l aducem, să ne înțelegem cu el, va trebui să luăm în calcul foarte serios să schimbăm sistemul de joc, pentru că este greu pentru Budescu să joace în sistemul ăsta. Însemna să aibă anumite responsabilități care n-au legătură cu profilul lui. Dar nu mai vreau să vorbesc despre ce a vorbit patronul”, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și