Închide meniul

Mihai Stoica a explicat de ce Florinel Coman a fost titular în FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „Ne-a făcut să-l scoatem pe Octavian de acolo”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2022, 21:41

Mihai Stoica a explicat de ce Florinel Coman a fost titular în FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „Ne-a făcut să-l scoatem pe Octavian de acolo

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a explicat de ce Florinel Coman a fost titular în FCSB – Universitatea Craiova 0-2, iar Octavian Popescu nu a mai putut juca pe poziţia sa favorită. Managerul general al FCSB a spus că atitudinea arătată de Coman la antrenamente l-a obligat pe Toni Petrea să ia această

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

decizie.

După derby-ul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali l-a criticat pe Florinel Coman, căruia i-a transmis că va mai juca atunci când va putea.

Mihai Stoica, despre Florinel Coman: „Şi-a forţat locul în echipă

„Florinel Coman a arătat foarte bine la antrenamente, era logic să începi cu el, şi-a forţat locul în echipă. Ne-a făcut să-l scoatem pe Octavian de acolo”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali, dezamăgit pe Florinel Coman

Deși susține că nu este supărat pe Keșeru, Becali a lăsat de înțeles că acesta nu va mai juca la FCSB. Patronul vicecampioanei este dezamăgit de Florinel Coman, fostul său favorit.

Reclamă

Florinel, la fel! El atâta poate. El o să joace când o să poată. Și el, și Keșeru. O să joace când o să poată. Keșeru… când o să poată, o să joace, când o să poată… pe la altă echipă”, a spus Becali, râzând, la AntenaSport.

Gigi Becali a refuzat, în trecut, două oferte concrete pentru Florinel Coman. Una de la Sporting, iar alta de la o echipă din MLS. Finanțatorul FCSB a plătit 3.000.000 de euro pentru a-l aduce de la Hagi și regretă acum că nu l-a vândut când a avut ocazia. Trebuie spus că Florinel Coman a suferit o accidentare care l-a ținut mai mult timp departe de gazon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florinel Coman a fost titular în FCSB – Universitatea Craiova 0-2
  • Explicaţiile lui Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și