Închide meniul

Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a bucurat de retrogradarea lui Dinamo: „Podul era plin de ironii, dar nu e momentul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2022, 0:20 / Actualizat: 3 iunie 2022, 15:34

Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a bucurat de retrogradarea lui Dinamo: „Podul era plin de ironii, dar nu e momentul!

Mihai Stoica a vorbit despre lista jucătorilor pe care FCSB a trimis-o la UEFA

Mihai Stoica a făcut un anunţ şi despre transferuri / Profimedia

Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a bucurat de retrogradarea lui Dinamo. Managerul general al FCSB a avut o reacţie surprinzătoare şi chiar a spus că i-a părut rău că marea rivală a retrogradat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a revenit cu explicaţii suplimentare şi a spus că, deşi avea „podul plin de ironii„, nu şi-a ironizat rivala de o viaţă.

Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a bucurat de retrogradarea lui Dinamo

Am trăit sentimente amestecate. De asta nici n-am comentat după. Podul era plin de ironii, dar nu e momentul. Au ajuns prea jos, nu e un semn de bărbăție să ironizezi pe cineva care a ajuns atât de jos, pentru că nu-ți poate răspunde în niciun fel.

E cumplit ce s-a întâmplat, dar cred că ar fi trebuit să se întâmple mai de mult, iar suporterii nu ar fi asistat la agonia asta. A fost exact o agonie, a durat prea mult”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Dinamo a retrogradat în Liga 2! Cifrele dezastruoase ale „câinilor”

„Câinii” nu au putut să se salveze nici la baraj, astfel că nu vor mai juca pe prima scenă a fotbalului românesc pentru prima oară în istorie. Cifrele „câinilor” au fost dezastruoase în sezonul recent încheiat.

Reclamă

Cu probleme financiare şi conflicte în interiorul clubului, Dinamo a înregistrat o premieră negativă. Sezonul viitor va fi în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului din Ştefan cel Mare.

Cu probleme financiare şi conflicte în interiorul clubului, Dinamo a înregistrat o premieră negativă. Sezonul viitor va fi în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului din Ştefan cel Mare.

Dinamo a retrogradat în Liga 2. Cifrele dezastruoase ale „câinilor”

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

Reclamă 4 / 0/3

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și