Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după ce Dinamo a retrogradat: „Nu ne-am dorit asta!” Ce a spus despre Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2022, 14:07

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după ce Dinamo a retrogradat: „Nu ne-am dorit asta! Ce a spus despre Rapid

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după ce Dinamo a retrogradat. Mihai Stoica nu şi-a dorit ca Dinamo să retrogradeze – este declaraţia surprinzătoare făcută de managerul general al FCSB. Mihai Stoica a spus că îi pare rău că Dinamo a retrogradat în Liga 2 şi că nu şi-a dorit nicio clipă ca marea rivală să trăiască o asemenea umilinţă istorică. Managerul general al FCSB e de părere că fotbalul românesc e mai sărac fără Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica îşi mai doreşte ca Dinamo să revină cât mai repede în Liga 1 şi a dat exemplul celor de la Rapid, pe care îi vede în playoff în sezonul viitor.

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după ce Dinamo a retrogradat

Clar că e mai sărac fotbalul românesc fără Dinamo. Am aşteptat Rapidul să revină, aşteptăm şi Dinamo să revină. Înţeleg că sunt probleme foarte mari. Am rămas singurii cu activitate neîntreruptă.

Nu ne-am dorit asta, dar e o bornă pe care nimeni nu o mai poate atinge în afară de noi. Trebuie să revină, nu ştiu cât de curând. Uite, Rapid a pierdut câţiva ani, dar a făcut o construcţie sănătoasă, solidă. Nu ştiu dacă e o candidată la titlu, dar e o echipă care cred eu că va fi în playoff fără niciun fel de emoţii„, a spus Mihai Stoica.

Dinamo a retrogradat în Liga 2! Cifrele dezastruoase ale „câinilor”

„Câinii” nu au putut să se salveze nici la baraj, astfel că nu vor mai juca pe prima scenă a fotbalului românesc pentru prima oară în istorie. Cifrele „câinilor” au fost dezastruoase în sezonul recent încheiat.

Reclamă

Cu probleme financiare şi conflicte în interiorul clubului, Dinamo a înregistrat o premieră negativă. Sezonul viitor va fi în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului din Ştefan cel Mare.

Dinamo a retrogradat în Liga 2. Cifrele dezastruoase ale „câinilor”

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și