Închide meniul

Mihai Stoica a făcut praf un arbitru din Liga 1 înainte de Dinamo – FCSB. „Cum să faci așa ceva? Du-te la Liga 3 până nu mai știi de tine!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2022, 8:24

Mihai Stoica a făcut praf un arbitru din Liga 1 înainte de Dinamo – FCSB. „Cum să faci așa ceva? Du-te la Liga 3 până nu mai știi de tine!

Mihai Stoica, manager general FCSB

Mihai Stoica apel disperat pentru fani/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Iulian Călin a fost la centru la meciul Sepsi – Universitatea Craiova 3-1, disputat vineri seară, iar prestația sa a declanșat un scandal uriaș. Koljic a primit în fața porții de la Bancu, poziție ideală, dar a finalizat modest, în portarul Niczuly. Din goalkeeper, balonul a ricoșat în mâna bosniacului, apoi s-a dus în plasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Iulian Călin

Mihai Stoica nu a uitat nici de un episod care s-a petrecut în meciul Sepsi – FCSB 0-0, tot cu Iulian Călin la centru. Atunci, arbitrul nu a dictat un penalty pentru roș-albaștri, spre disperarea lui MM.

„Victoria este singura chestiune bună pentru că nu a fost o viciere de rezultat. La mine încă e vie amintirea penalty-ului pe care Călin ni l-a refuzat, era tot la Sf. Gheorghe. O chestie la fel de gravă ca asta. La el sunt două deja… Atunci Dimitrov şutează în Tănase şi dă fault în atac la 1-1. Aici e intenţie clară a lui Koljic, merita galben.

Nu mă miră faptul că nu a recunoscut că a marcat cu mâna…. Dacă mi-ai da un simplu exemplu de fotbalist care ar face asta… Dimitrov i-a recunoscut lui Călin faza? Şi asta e gravă, dar şi aia lui Tănase este! Cum să faci aşa ceva Căline? Cum să faci aşa? (referitor la meciul Sepsi – FCSB) Nu există explicaţie, du-te la Liga 3 până nu mai ştii de tine!”, a „tunat” Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Sepsi – Universitatea Craiova 3-1

Oltenii au încasat gol în minutul 1, după ce Luckassen a deschis scorul cu un șut la colțul lung. Elvir Koljic a restabilit egalitatea, după doar 7 minute de la reușita covăsnenilor. Atacantul a împins mingea cu mână în poartă, iar covăsnenii au răbufnit la adresa arbitrului Iulian Călin.

Reclamă

În repriza secundă, Anass Achahbar a reușit ”dubla” în doar 8 minute și a stabilit scorul final. Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi este pe 9, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

Dinamo – FCSB, derby-ul etapei

Radio Dinamo 1948 a anunțat că nu a mai rămas niciun bilet disponibil pentru cel mai tare meci al etapei a 23-a a Ligii 1. Disputa va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare și poate fi ultimul derby găzduit de vechea arenă. Aceasta va fi demolată pentru a face loc unui nou stadion.

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, numai 30% din capacitatea stadionului Dinamo va putea fi ocupată. Prin urmare, au fost vândute numai 5.000 de bilete pentru meciul marilor rivale. În tur, au fost de șapte ori mai mulți fani pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Așa cum as.ro a anunțat în exclusivitate, Derby de România nu se poate disputa pe Arena Națională din cauza datoriei de 100.000 de euro pe care o au „câinii” la firma care administrează cel mai mare stadion din țară.

Alb-roșiii au o revanșă de luat după umilința suferită în luna septembrie. Atunci, echipa lui Gigi Becali s-a impus cu un neverosimil 6-0. Steliano Filip a fost eliminat în minutul 37, iar jucătorii de la FCSB au profitat și au înscris din toate pozițiile. A fost un rezultat istoric.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și