Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după ce Dinamo Kiev l-a pus la zid pe Gigi Becali: „Ar fi trebuit să scrie și că au stat pe gratis la noi!”. Anunțul managerului general de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2022, 22:16

Mihai Stoica a răbufnit după ce Dinamo Kiev l-a pus la zid pe Gigi Becali: „Ar fi trebuit să scrie și că au stat pe gratis la noi!. Anunțul managerului general de la FCSB

Mihai Stoica a răbufnit şi îi pune la zid pe cei care se opun ca FCSB să joace în Ghencea

Captură Antena Sport

Mihai Stoica a reacționat după comunicatul oficial emis de Dinamo Kiev. Ucrainenii au anunțat că amicalul cu FCSB a picat din cauza „declarațiilor inadmisibile” făcute de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a făcut un anunț oficial joi seară, în care a precizat că meciul amical cu FCSB a fost anulat din cauza „declarațiilor inadmisibile” ale lui Gigi Becali. Mihai Stoica a oferit o primă reacție, spunând că ucrainenii au uitat să menționeze că au stat pe gratis la baza clubului din Berceni.

Reacția lui Mihai Stoica, după anunțul oficial făcut de Dinamo Kiev. Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea lui Gigi Becali

Pe site-ul oficial, echipa pregătită de Mircea Lucescu a spus că partida de la București a picat din cauza afirmațiilor făcute de patronul FCSB-ului.

Precis, Gigi Becali a vorbit despre Volodimir Zelenski şi despre felul în care acesta a ajuns în funcţie. Latifundiarul din Pipera a transmis că președintele Ucrainei ar fi fost susținut în campania electorală de Ihor Kolomoyskyi, cel care ar fi finanțat și grupul Azov, considerat grupare neo-nazistă.

Mihai Stoica a atenționat că Dinamo Kiev a uitat să menționeze în comunicatul oficial că jucătorii ucraineni au stat pe gratis la baza din Berceni. Managerul general de la FCSB i-a luat apărarea lui Becali, amintind că milionarul „face donații săptămânale de sute de mii de ore”.

Reclamă

„Lipsește ceva din acel comunicat. Îi mulțumesc lui Gigi Becali pentru găzduire și pentru felul în care s-au desfășurat antrenamentele, dar ar fi trebuit să adauge și «free of charge» (n.r. – pe gratis) Au fost invitații noștri, au stat o lună de zile la noi. Plus încă o greșeală. Nu găzduiau ei niciun meci, noi găzduiam și ne oferisem să plătim toate costurile și să donăm încasările.

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Gigi Becali, după comunicatul ucrainenilor

Ok, așa cum nimeni nu-și poate explica cum un om de afaceri cum e Gigi face donații săptămânale de sute de mii de euro, așa poate că nimeni nu-și poate explica de ce face anumite comentarii pe diverse subiecte, că e vorba de fotbal sau politică. Ăsta e Gigi și lumea s-a obișnuit cu el. Nu cred că ar trebui cineva să se inflameze când dă niște declarații.

E mult mai important decât un om de afaceri care nu face nimic pentru ucraineni și tace, nu e sunat de nimeni de la televiziuni să facă comentarii despre grupul de la Azov, și unul care face cu adevărat și vorbește, eu aș alege varianta a doua. A deranjat, pentru că dacă era o chestie care nu avea nicio chestie cu realitatea trecea neobservată.”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul oficial al lui Dinamo Kiev

„Meciul caritabil dintre FCSB și Dinamo Kiev, planificat inițial, nu se va mai disputa. Conducerea lui Dinamo consideră că declarația patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov, este inadmisibil și nu consideră că este posibilă disputarea acestui meci. Acest lucru a fost transmis către FCSB o zi după anunțul respectiv.

Dinamo Kiev îi mulțumește FCSB-ului și patronului Gigi Becali pentru ajutorul în organizarea procesului de antrenament a echpei noastre în România, dar consideră că, în prezent, cea mai mare prioritate este independența țării noastre și a tuturor celor care o reprezintă din punct de vedere militar și diplomatic.

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci caritabil cu CFR Cluj, campioana en-titre și actualul lider din campionatul României. Meciul va avea loc pe 20 aprilie, la ora 21:30″, a anunțat Dinamo Kiev, pe site-ul oficial.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și