Închide meniul

Mihai Stoica a vorbit despre conflictul dintre Eduard Stăncioiu și galeria Rapidului: „E o prostie imensă, hai să nu dezgropăm morții!”. Scenariul pe care managerul general de la FCSB nici nu îl ia în calcul

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 13:52

Mihai Stoica a vorbit despre conflictul dintre Eduard Stăncioiu și galeria Rapidului: „E o prostie imensă, hai să nu dezgropăm morții!. Scenariul pe care managerul general de la FCSB nici nu îl ia în calcul

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB

Profimedia

  • Mihai Stoica a vorbit despre conflictul dintre Eduard Stăncioiu şi galeria Rapidului
  • Declaraţia managerului general de la FCSB

Eduard Stăncioiu a renunțat la postul de antrenor secund al lui Adrian Mutu la Rapid. Galeria giuleșteană nu a putut trece peste trecutul „roş-albastru” al fostului portar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a vorbit despre conflictul dintre Eduard Stăncioiu şi galeria Rapidului

Conflictul dintre cele două părți a început însă mai demult. Mai precis, în urmă cu 16 ani, pe vremea când Stăncioiu se afla la Sportul Studențesc.

Atunci, fostul goalkeeper a fost acuzat de „blat” într-un meci jucat chiar contra „roș-albaştrilor”, pentru că a comis un penalty în urma căruia FCSB a câștigat partida și a năruit speranțele Rapidului la titlu.

Reclamă

Despre situația respectivă a vorbit și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

„În cazul în care trecea peste dorinţa suporterilor care au forţă foarte mare la Rapid şi îl impunea pe Stancioiu, era clar că relaţia nu avea cum să funcţioneze la început.

Reclamă

Dacă ai plecat cu stângul în relaţia cu suporterii pentru ei e foarte greu să se sucească pentru că sunt foarte orgolioşi. Dacă te-au luat de la început în colimator, eşti mâncat. Adică trebuie să câştigi toate meciurile şi nici atunci nu e suficient.

Un presupus „blat”, mărul discordiei dintre Eduard Stăncioiu și Rapid. Mihai Stoica neagă totul: „Să nu dezgropăm morții!”

Din ce am înţeles, între Edi Stancioiu şi nucleul dur al galeriei Rapidului există un conflict vechi (n.r. – meciul Sportul Studențesc – FCSB). E o prostie imensă, atunci nu a fost niciun ‘blat’ cu Stăncioiu la meciul ăla, hai să nu dezgropăm morţii.

Să presupunem că era adevărat aşa ceva, că noi l-am fi plătit pe Stăncioiu să ‘trăntească’ meciul ăla. Îl mai aduceam vreodată la Steaua (n.r. – FCSB)? N-are niciun sens.”, a declarat Mihai Stoica, pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu își caută secund la Rapid

Adrian Mutu a rămas cu un singur secund, Bogdan Pătrașcu, dar vrea alături de el încă unul. Favorit să se alăture staff-ului „Briliantului” ar fi Mihai Ianovschi, care și-a dat demisia recent de la FC Argeș.

Spre deosebire de Stăncioiu, Ianovschi n-ar avea probleme cu fanii Rapidului. El a fost secundul lui Dan Alexa în sezonul 2015-2016, când giuleștenii au obținut promovarea în Liga 1.

Ianovschi și-a dat demisia de la FC Argeș la începutul lunii februarie, la presiunea conducerii. A lucrat acolo în tandem cu Andrei Prepeliță, reușind să-i salveze pe piteșteni de la retrogradare în sezonul trecut.

Din staff-ul tehnic al lui Adrian Mutu la Rapid vor face parte Roberto Buerrero (preparator fizic), Ciprian Niță (analist video), fiul fostului jucător al Rapidului, Puiu Niță, și Mihai Nădăban (antrenor de portari) care a rămas la echipă din vechiul staff.

Eduard Stăncioiu a plecat de la Rapid, după un antrenament și jumătate

Doar șase meciuri are Eduard Stăncioiu la FCSB, în perioada 2016-2018. El și-a petrecut marea majoritate a carierei la CFR Cluj, unde a adunat aproape 100 de meciuri și a cucerit trei titluri de campion.

„Da, am fost la antrenament azi, am făcut ședința video cu băieții și am rămas să așez lucrurile pentru mâine. Am înțeles că au fost suporterii la antrenament, într-adevăr. Nu prea aparțin spațiului public. Am văzut că s-au referit la contul de Facebook, nu am niciun cont de Facebook. Singurul cont din spațiul public este cel de Instagram.

Însă faptul că am venit la Rapid s-a datorat faptului că îmi doresc să fiu alături de Adi (n.r. – Mutu). El şi-a dorit foarte mult să lucrăm împreună şi să facem o muncă profesionistă. Să câştigăm meciuri, să ajutăm. Nu sunt genul de om care să mă cramponey de un post şi să merg într-un loc în care nu sunt dorit.

Reclamă

Consider că am caracter, că am tărie. Fac asta doar din pasiune şi pentru a realiza lucruri. În carieră mi-am dorit să câştig trofee, cu posibilităţile mele. Mi-aş fi dorit să am o discuţie faţă în faţă, bărbătească, cu suporterii, atâta timp cât pot să ţină un dialog civilizat. Nu vreau să creez discuții și presiune. Din respect pentru echipă și pentru Adi, mă voi retrage. Am avut o discuție cu el și, pentru liniștea lui și a echipei, am decis să nu îl însoțesc în această aventură la Rapid.

Suporterii exagerează foarte mult și nu știu care sunt acuzele și nici nu mă interesează. Credeți că un suporter trebuie să fie antrenorul echipei? Eu nu plec din cauza suporterilor. Plec numai pentru binele lui Mutu și binele clubului unde am făcut un antrenament și jumătate.”, a spus Eduard Stăncioiu, pentru digisport.ro.

Citește și:

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie