Închide meniul

Mihai Stoica, anunțul momentului la FCSB! Câți jucători sunt disponibili pentru meciul cu CS Mioveni. „Dintre care 4 sunt U21”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 21:52

Mihai Stoica, anunțul momentului la FCSB! Câți jucători sunt disponibili pentru meciul cu CS Mioveni. „Dintre care 4 sunt U21

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

În plus, patru din cei 15 jucători pe care FCSB se va baza la meciul cu CS Mioveni sunt U21. Vor lipsi, de asemenea, și patru membri ai staff-ului, dar și antrenorul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, anunțul momentului la FCSB

„Chiar dacă avem doar 15 jucători apți cu noi (dintre care 4 U21), chiar dacă lipsesc Edi Iordanescu și 4 membri ai staff-ului tehnic precum și alți colegi de care aveam nevoie, chiar dacă am fost din nou alungați din municipiul București (cu 3 stadioane ridicate din bani publici care ne puteau găzdui contracost)…

…suntem încrezători…

…pentru că – la fel ca anul trecut în derby – băieții se mobilizează exemplar în astfel de situații, pentru că Buzăul este orașul din provincie cu cel mai mare procent de steliști, pentru că Peluza Nord Steaua Oficial va fi din nou lângă noi mâine și pentru că suntem STEAUA (după unii, puțini, doar FCSB)!”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Chiar dacă FCSB este, cel puțin pe hârtie, gazdă la meciul cu Mioveni, duelul va avea loc la Buzău, pentru că roș-albaștri au fost nevoiți să părăsească Arena Națională.

Reclamă

Cine va conduce FCSB, în absența lui Edi Iordănescu

Cu lotul și staff-ul decimate de Covid-19, conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la Eugen Nae, care va sta pe banca tehnică alături de Mihai Stoica, dar și de Thomas Neubert.

Din informațiile AS.ro, Neubert este singurul care a scăpat din staff-ul lui Edi Iordănescu. Preparatorul fizic a ieșit negativ la ultima testare astfel că va putea fi prezent mâine pe banca tehnică.

Pe lângă cei infectați cu Covid-19, FCSB are și patru jucători accidentați. Este vorba despre Panțîru, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Burlacu. Accidentat și el în ultima vreme, Tavi Popescu ar putea apărea la meciul cu Mioveni. Acesta ar pute fi în lot și să intre în caz de nevoie. Și Florin Tănase va reveni după o perioadă de inactivitate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica, anunțul momentului la FCSB
  • Câți jucători sunt disponibili pentru meciul cu CS Mioveni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și