Închide meniul

Mihai Stoica, cucerit de „perla” lui Gică Hagi: „Poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2022, 11:26

Mihai Stoica, cucerit de „perla lui Gică Hagi: „Poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională!

Mihai Stoica, "cascadă" de ironii înainte de Dinamo - CSA Steaua

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a fost cucerit de Constantin Grameni, „perla” lui Gică Hagi de la Farul Constanţa. Managerul general de la FCSB l-a lăudat la scenă deschisă pe fotbalistul în vârstă de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 650.000 de euro pe site-urile de specialitate, Grameni are 50 de meciuri jucate pentru echipa lui Gică Hagi. Tânărul fotbalist a reuşit 4 goluri şi 2 pase decisive în aceste confruntări, iar Mihai Stoica este ferm convins că poate ajunge la echipa naţională.

Mihai Stoica, cucerit de „perla” lui Gică Hagi

”Îl cunosc foarte bine pe Grameni dinainte de a debuta la Liga 1. Era la generaţia celor născuţi 2002, echipa naţională, jucau 4-2-3-1, iar el juca închizător cu Perianu. Era un jucător foarte interesant. Mă aşteptam ca el să aibă mult mai multe meciuri, adică el e de o vârstă cu Pitu, Pitu a jucat foarte mult. Are 70 şi ceva de meciuri.

A început să joace mult mai târziu Grameni. Părea un jucător matur la 16-17 ani, chiar mă bucur că… e un copil foarte bun. Un jucător care poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională. E adevărat că nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte şi are un stâng chiar bun”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gică Hagi, reacţie clară după ce a devenit lider în Liga 1: „Nu are rost să ne lăudăm acum!”

Gică Hagi a avut prima reacţie după meciul Farul – FC Argeş, scor 3-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Echipa „Regelui” a depăşit-o în clasament pe Rapid şi este noul lider al campioanei României.

Reclamă

Constănţenii au obţinut a 6-a victorie stagională. Au cel mai bun atac din competiţia internă. Jucătorii lui Hagi au înscris 19 goluri.

„Am jucat bine, eu zic că am pregătit bine meciul. Am început extraordinar, am marcat. Au urmat 20 de minute unde ne-am pierdut puţin. Am marcat 3 goluri, nu am primit gol, e foarte bine. Există potenţial să fie şi mai bine.

Zi cu zi construim lucrurile bine. Avem jucători care erau foarte buni, acum încercăm să îi aducem la nivelul la care erau. Tudor Băluţă a arătat bine, mai are până să ajungă la nivelul la care era. Fotbal ştie foarte mult. El era ‘profesorul’, nu, parcă aşa îmi aduc aminte.

Reclamă 4 / 0/3

Ne luptăm la play-off, e clar. Va fi o luptă strânsă, o luptă grea. Echipele sunt foarte bune. Am exigenţele mele, pretenţiile mele. În prima repriză am fost supărat pe cei din spate. A doua repriză poziţia jucătorilor nu era aşa de bine. Ofensiv ştim să jucăm, credem că defensiv o putem face şi mai bine.

Pentru mine e o situaţie bună, nu are rost să ne lăudăm acum. Suntem o echipă bună, există mult talent la noi. Rămâne doar să îi pun la punct din punct de vedere fizic. Sperăm că în scurt timp o să fie totul foarte bine. Eu trebuie să am o echipă care să câştige. Totul la stadion când vii trebuie să fie safe (n.r. despre incidentele de la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid), jucătorii şi echipele trebuie să se simtă safe. Să fie siguri de ei”, a declarat Gică Hagi, după Farul – FC Argeş 3-0, la digisport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, cucerit de „perla” lui Gică Hagi
  • Ce jucător l-a impresionat pe managerul general de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și