Închide meniul

Mihai Stoica, cuvinte uriaşe la adresa unui jucător din Liga 1: „E Hakimi al României!” Gigi Becali i-a făcut ofertă la începutul sezonului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2021, 11:31

Mihai Stoica, cuvinte uriaşe la adresa unui jucător din Liga 1: „E Hakimi al României! Gigi Becali i-a făcut ofertă la începutul sezonului

Reacţia categorică a lui Gigi Becali, după ce Mihai Stoica a anunţat că se gândeşte la retragere

Mihai Stoica şi Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Mihai Stoica a făcut cel mai bun prim „11” din Liga 1, iar printre jucători s-a regăsit şi Deian Sorescu. MM Stoica a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorului de la Dinamo. Sorescu a fost comparat de cu Hakimi, starul de la PSG. La începutul sezonului, Becali a făcut ofertă concretă pentru Sorescu: 700.000 de euro plus TVA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a comparat pe Deian Sorescu cu Achraf Hakimi

„Pentru postul de fundaş dreapta, dacă ar fi să aleg, ar rămâne Sorescu şi Braun, mai ales pentru evoluţia din ultimele etape. Sorescu, fără dubii. Nu e un fundaş dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu 3 fundaşi centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2.

Cum se joacă în Italia. Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe… joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu: ”La mine e vorba de moment!”

Dinamo este dispusă să îl cedeze pe Deian Sorescu la marea rivală FCSB. Gigi Becali este interesat de transfer, iar cei de la Doar Dinamo Bucureşti îi dau drumul pentru 700.000 de euro, suma pe care finanţatorul roş-albaştrilor o oferise la finalul lui septembrie. Becali ar putea forţa şi în iarnă transferul fostului căpitan de la Dinamo.

„Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

Reclamă

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Scene incredibile la Mioveni! Fanii lui Dinamo au smuls tricoul de pe Deian Sorescu

Fanii lui Dinamo l-au tras la răspundere pe Deian Sorescu pentru înfrângerea dramatică cu CS Mioveni, scor 1-2. Suporterii „câinilor” l-au chemat pe Sorescu la galerie, i-au smuls tricoul și au aruncat cu el de pământ. Jucătorul lui Dinamo a plecat capul în timp ce fanii țipau nervoși la el. ”Dă-l jos, nu-l meriți!”, au „tunat” ultrașii. După meci, Sorescu a spus că înțelege reacția nervoasă a ultrașilor.

„M-au chemat să vorbesc, mi-au tras de tricou, l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, sunt obișnuit ca Dinamo să fie acolo sus. Îmi găsesc greu cuvintele”, a spus Deian Sorescu, după meciul CS Mioveni – Dinamo 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu este cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo, cotat la 1,8 milioane de euro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, cuvinte uriaşe la adresa lui Deian Sorescu
  • Sorescu, dorit de Becali la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și