Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri după transferul lui Malcolm Edjouma! De ce s-a temut managerul vicecampioanei: „E primul jucător la care se întâmplă asta”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 23:46

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri după transferul lui Malcolm Edjouma! De ce s-a temut managerul vicecampioanei: „E primul jucător la care se întâmplă asta

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB /SPORT PICTURES

Mihai Stoica l-a dat de gol pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Managerul general al roş-albaştrilor spune că a existat consens cu patronul în privinţa transferului lui Malcolm Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, dezvăluiri după transferul lui Malcolm Edjouma!

330.000 de euro a oferit Gigi Becali pentru închizătorul de la FC Botoşani, dar a avut concurenţă serioasă, conform spuselor lui Mihai Stoica. „Până în seara asta, când a semnat, am fost stresat. La străini e puțin mai complicat. E vorba de agenți, de agenți care vorbesc cu agenții din România, apoi cu avocații. Dacă avocatul nu e familiarizat cu tipul de contract din fotbal, procedurile stagnează. Aveam senzația că se poate ivi ceva pe ultima sută de metri. Era coadă din România! Eu nu o să spun cine era la coadă, chiar nu ar fi corect. Dar când Gigi își dorește ceva, știe să ajungă la tejghea înaintea tuturor. Nu mă gândeam că va ajunge la noi, pentru că Adrian Șut era favoritul lui Gigi, plus că e posibil să se întoarcă Nedelcu din vară”, a spus Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Gigi Becali, încântat de noul transfer

Stoica a mai spus că Gigi Becali, dar şi căpitanul Florin Tănase sunt încântaţi de noul jucător al vicecampioanei. „Chiar vorbeam cu Gigi. El mi-a zis: «Băi, când eu zic de câte un jucător, tu zici mereu, băi, patroane, să vezi, că nu e chiar așa. La ăsta ai zis din prima da». E primul jucător la care se întâmplă asta. E bun tare, cel puțin așa se vede! E un semn de întrebare că a fost la Gică Hagi și nu și-a lăsat amprenta acolo. Gigi vrea mereu jucători de atac. Se gândea la un moment dat să îl transforme pe Olaru în închizător. De foarte mult timp îl aud că vrea un închizător care știe cu mingea, care urcă. L-a găsit acum. Vorbeam cu Tănase. Ne uitam amândoi la Edjouma, cât de bun e, cât de bine le agață. Arată foarte bine. Are alonjă, are tehnică, a dat patru goluri”, a povestit Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și