Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare de la negocierile pentru Malcom Edjouma! Cât ar fi fost dispus să ofere Botoşaniului pentru jucător: „De 20 de ani caut un asemenea închizător”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 22:03

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluiri incendiare de la negocierile pentru Malcom Edjouma! Cât ar fi fost dispus să ofere Botoşaniului pentru jucător: „De 20 de ani caut un asemenea închizător

Gigi Becali, acuzaţii dure la adresa arbitrajului

Profimedia

Gigi Becali e convins că a dat marea lovitură odată cu înregimentarea lui Malcom Edjouma de la FC Botoşani. A plătit moldovenilor 330.000 de euro, dar spune că ar fi plătit şi dublu pentru a-l avea pe jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare de la negocierile pentru Malcom Edjouma!

„L-am văzut o dată acum vreo 2-3 luni, când a făcut o incursiune în genul lui și am zis că poate e întâmplare. L-am mai văzut o dată tot așa… cum să ajungă un jucător valoros în România? Vorbeam cu el cu MM: „De vreo 20 de ani îți spun că vreau un închizător care să dea și goluri. I-am spus acum hai să-l luăm”. Noi nu prea mai voiam să luăm străini, dar nu înțelegeam cum a venit el din Franța, cum a scăpat. I-am zis lui Meme că e jucătorul care ne lipsește, care ar da o maturitate în jocul nostru. Discuția am avut-o înainte cu vreo săptămână.

MM a zis că cere Iftime sigur 7-800.000 de euro. Am zis că o să-l luăm, ce să facem. M-a convins cu CFR Cluj, era fundaș, și mijlocaș, era pe tot terenul. Am zis că e de mare nivel. Am sunat acum două seri, am întrebat despre el. Mi-a spus că mai e o echipă din România care era interesată de el. Eu eram dispus să dau oricât, nu mai conta. Mi-a spus o sumă… când am văzut l-am sunat pe Iftime, l-am felicitat. I-am spus că mai bine îi zic de Dawa…a spus că nu îl vinde, că nu discutăm. M-am făcut că nu știu nimic. Avea ofertă din Polonia și a spus că nu discută sub 400.000. Eu eram dispus să dau și dublu. I-am spus: „Lasă vrăjeala, îți dau 200.000”. A doua zi mi-a spus că are ofertă din Polonia și mi-a zis că nu îl dă sub 350.000″, a dezvăluit Gigi Becali, conform digisport.ro.

Patronul FCSB ar fi plătit şi dublu pentru Edjouma

Gigi Becali spune că şi-a dorit enorm un astfel de jucător şi e convins că a dat marea lovitură cu acesta şi este convins că o poate detrona pe CFR Cluj de pe primul loc. „Mi-a spus: „Domnul Becali, dacă nu îmi dați 350.000, nu îl dau. Am ofertă, dar aș prefera să vi-l dau dumneavoastr”. I-am spus că îi dau 300.000 și împrumut pe Haruț. Am vorbit cu un impresar ca să mai lase din bani. L-am sunat după și i-am spus: „Și un milion dădeam. 8-900.000 îți dădeam clar!

I-am făcut ofertă de 7.000, de 10.000. A durat negocierea la salariu. Voia 14.000-15.000. Îți dai seama că dădeam, dar negociam. Am făcut o medie de 14.000 de euro. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer cum am fost la transferul ăsta. De 20 de ani visam un jucător, un mijlocaș închizător, care să plece cu mingea la picior. Nu îl găseam! După l-am sunat… i-am spus: „Pe cuvânt și un milion de euro dacă cereai, poate nu dădeam, dar 900.000 îți dădeam!”„, a mai spus patronul celor de la FCSB, conform sursei citate

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și