Închide meniul

Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB: „La unii jucători s-au strâns mai multe! Voi avea o discuție cu ei”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 ianuarie 2023, 22:37

Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB: La unii jucători s-au strâns mai multe! Voi avea o discuție cu ei”

Mihai Stoica a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB. Managerul general al vicecampioanei României este decis să poarte o discuție cu anumiți jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Farul, chiar pe Arena Națională, și se află acum la 9 puncte în spatele liderului CFR. Meciul direct va avea loc etapa viitoare, pe 5 februarie, de la ora 21:00.

Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB: „La unii jucători s-au strâns mai multe! Voi avea o discuție cu ei”

Mihai Stoica spune că s-au întâmplat mai multe lucruri negative la echipă, pe care nu le poate dezvălui însă. Chiar și așa, managerul general știe că la unii fotbaliști de la FCSB s-au adunat mai multe tensiuni.

„Eu nu mă rog de niciun jucător dacă ei nu se gândesc că de la FCSB se pleacă cel mai uşor în străinatate, pe cei mai mulţi bani, pe cele mai mari salarii.

S-au întâmplat lucruri pe care nu le pot spune. Mâine voi avea o discuţie cu ei. Eu vorbesc o dată pe an cu ei. Eu vorbesc o singură dată pe an, dar mâine vom avea o discuţie. S-au întâmplat lucruri care m-au determinat să am această discuţie! Am avut şi antrenori care s-au dus la Gigi şi m-au reclamat că am venit în vestiar şi le-am luat personalitatea.

Reclamă

Nu vorbesc de campionat când noi suntem departe şi de locul 2. La unii s-au strâns mai multe. Nu-mi place să vorbesc despre jucători în presă, doar în rare cazuri 1 la 1, ci doar în vestiar, pentru că acolo se iau deciziile. Îmi place să lucrez cu jucători cu personalitate ca să spună şi ei ce au”,  a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Deși a făcut un meci bun pe Arena Națională împotriva celor de la Farul, formația bucureșteană a fost învinsă în ultima secundă, iar situația din clasament nu este una deloc îmbucurătoare. Doar pe locul 4 se află FCSB, fiind depășită de Rapid, Farul și CFR Cluj.

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj: „Astea sunt variantele”

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a vorbit despre variantele din defensivă pe care le are formația roș-albastră pentru marele meci cu rivalii de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a fost eliminat în FCSB – Farul, scor 2-3, și va lipsi două etape. Astfel, vicecampioana României trebuie să găsească soluții pentru meciurile cu CFR, respectiv cu FC Voluntari.

MM a precizat că FCSB are două variante pentru a-l înlocui pe Dawa.

„Cristea și Haruț sunt variantele. Cristea e pregătit, da, a jucat 90 de minute în pregătire. Cristea sau Haruț, nu știu care dintre ei va juca.”

Managerul general de la FCSB a comentat și greșeala făcută de Dawa, luându-i apărarea fundașului. Mihai Stoica e de părere că sunt și astfel de meciuri în care lucrurile nu ies conform planului.

Uite, vorbim de Dawa, că uite ce a făcut. Omrani a avut mingea în picior să o degajeze și a băgat-o în poartă. Sunt meciuri în care se întâmplă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Marele derby din Liga 1 dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Diferența dintre cele două formații este de 9 puncte. CFR este lider, cu 50 de puncte, în timp ce FCSB ocupă locul 4, cu 41 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și