Închide meniul

Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB: „La unii jucători s-au strâns mai multe! Voi avea o discuție cu ei”

Sebastian Cristian Publicat: 31 ianuarie 2023, 22:37

Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB: La unii jucători s-au strâns mai multe! Voi avea o discuție cu ei”

Mihai Stoica a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului

Mihai Stoica / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Farul, chiar pe Arena Națională, și se află acum la 9 puncte în spatele liderului CFR. Meciul direct va avea loc etapa viitoare, pe 5 februarie, de la ora 21:00.

Mihai Stoica, hotărât să facă ordine la FCSB: „La unii jucători s-au strâns mai multe! Voi avea o discuție cu ei”

Mihai Stoica spune că s-au întâmplat mai multe lucruri negative la echipă, pe care nu le poate dezvălui însă. Chiar și așa, managerul general știe că la unii fotbaliști de la FCSB s-au adunat mai multe tensiuni.

Reclamă

„Eu nu mă rog de niciun jucător dacă ei nu se gândesc că de la FCSB se pleacă cel mai uşor în străinatate, pe cei mai mulţi bani, pe cele mai mari salarii.

S-au întâmplat lucruri pe care nu le pot spune. Mâine voi avea o discuţie cu ei. Eu vorbesc o dată pe an cu ei. Eu vorbesc o singură dată pe an, dar mâine vom avea o discuţie. S-au întâmplat lucruri care m-au determinat să am această discuţie! Am avut şi antrenori care s-au dus la Gigi şi m-au reclamat că am venit în vestiar şi le-am luat personalitatea.

Reclamă

Nu vorbesc de campionat când noi suntem departe şi de locul 2. La unii s-au strâns mai multe. Nu-mi place să vorbesc despre jucători în presă, doar în rare cazuri 1 la 1, ci doar în vestiar, pentru că acolo se iau deciziile. Îmi place să lucrez cu jucători cu personalitate ca să spună şi ei ce au”,  a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Deși a făcut un meci bun pe Arena Națională împotriva celor de la Farul, formația bucureșteană a fost învinsă în ultima secundă, iar situația din clasament nu este una deloc îmbucurătoare. Doar pe locul 4 se află FCSB, fiind depășită de Rapid, Farul și CFR Cluj.

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj: „Astea sunt variantele”

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a vorbit despre variantele din defensivă pe care le are formația roș-albastră pentru marele meci cu rivalii de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a fost eliminat în FCSB – Farul, scor 2-3, și va lipsi două etape. Astfel, vicecampioana României trebuie să găsească soluții pentru meciurile cu CFR, respectiv cu FC Voluntari.

MM a precizat că FCSB are două variante pentru a-l înlocui pe Dawa.

„Cristea și Haruț sunt variantele. Cristea e pregătit, da, a jucat 90 de minute în pregătire. Cristea sau Haruț, nu știu care dintre ei va juca.”

Managerul general de la FCSB a comentat și greșeala făcută de Dawa, luându-i apărarea fundașului. Mihai Stoica e de părere că sunt și astfel de meciuri în care lucrurile nu ies conform planului.

Uite, vorbim de Dawa, că uite ce a făcut. Omrani a avut mingea în picior să o degajeze și a băgat-o în poartă. Sunt meciuri în care se întâmplă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Marele derby din Liga 1 dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Diferența dintre cele două formații este de 9 puncte. CFR este lider, cu 50 de puncte, în timp ce FCSB ocupă locul 4, cu 41 de puncte.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie