Închide meniul

Mihai Stoica i-a lăudat pe cei de la Sepsi: „A părut o echipă bine organizată”

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2023, 10:31

Reclamă
Mihai Stoica i-a lăudat pe cei de la Sepsi: A părut o echipă bine organizată”

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj din Liga 1

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica i-a lăudat pe cei de la Sepsi. Managerul general de la FCSB a analizat partida din Supercupa României, dintre Farul și echipa covăsneană. „MM” a numit fotbaliștii care i-au atras atenția, din tabăra echipei din Sf. Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a reușit să își apere Supercupa României, câștigată și în sezonul trecut, în fața campioanei Farul Constanța. Covăsnenii s-au impus la Ploiești cu scorul de 1-0, grație golului lui Ion Gheorghe, din minutul 47.

Mihai Stoica i-a lăudat pe cei de la Sepsi. Oficialul, impresionat de 4 jucători

Managerul general de la FCSB a fost impresionat de 4 jucători de la Sepsi, după prestația acestora din Supercupa României. De asemenea, Mihai Stoica a precizat că nu a fost surprins de jocul bun făcut de echipa covăsneană, pentru că lotul acestora a rămas, în mare parte, același ca și în sezonul trecut.

„Sepsi a părut o echipă destul de bine organizată, sunt aceeaşi jucători, 10 jucători din primul 11 care au jucat şi acum. Au schimbat antrenorul, filosofia se aseamănă cu cea a lui Bergodi.

Ce m-a mirat a fost faptul că înainte credeam că va juca cu trei fundaşi centrali. Matei, Ciobotariu şi Ninaj mi-au plăcut, iar Ştefănescu nu poate juca prost niciodată”, a spus „MM”, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica știe cine a greșit în Supercupa României. Acesta l-a criticat pe Dan Sîrbu

Oficialul celor de la FCSB l-a criticat pe Dan Sîrbu. Mihai Stoica este de părere că odată cu introducerea tânărului jucător în teren, Farul Constanța a avut de suferit, mai ales pentru că acesta a greșit la faza golului lui Ion Gheorghe.

Golul s-a marcat în debutul părţii secunde. Să zici că Borgnino n-a coborât, dar se mai întâmplă să-ţi mai scapi adversarul să centreze, dar Dan Sîrbu a făcut o greşeală foarte mare, pentru că s-a uitat doar la minge. Nu s-a informat, nu a ştiut că vine Ion Gheorghe.

Dacă ştia, putea să se poziţioneze astfel încât Ion Gheorghe, cu fizicul lui micuţ, să nu ajungă la minge. Ion Gheorghe a marcat gol cu capul, şi nu o face prea des.

Reclamă 4 / 0/3

Introducerea lui Sîrbu a operat mai multe modificări în compartimentul defensiv. Boli, din fundaş dreapta a trecut fundaş central. În fine, cred eu că el trebuie învinovățit pentru rezultat”, a spus oficialul, pentru sursa citată anterior.

Ion Gheorghe, după ce a marcat singurul gol al meciului Farul – Sepsi 0-1

Ion Gheorghe a adus Supercupa la Sf. Gheorghe. Marcatorul singurului gol al partidei a vorbit la finalul meciului despre viitorul formației din Covasna. De asemenea, acesta a dezvăluit că echipa a lucrat la antrenamente faze similare cu cea a golului.

„Am făcut ceea ce am pregătit la antrenament. Ușor-ușor începem să creștem, vom vedea pe parcurs. Este primul gol marcat cu capul, am lucrat la antrenament centrările din lateral. Am avut un ritm destul de bun, nu suntem la 100%, dar vom ajunge și acolo. Colaborarea cu antrenorul este ușoară, am mai lucrat cu el, este foarte bine. Noi sperăm să câștigăm în continuare”, a spus Ion Gheorghe, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și